Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- eGPU tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shim
őstag
Köszi! Akkor marad Steam beszerzés, ha végre normalizálják az eurós áraikat.
Amúgy hasonló a helyzet, mint a Fallout 3-nál. A lokalizációt a Cenegának adták ki, jó pár tech supportos levélváltás után derült ki számomra, hogy vmi eldugott cseh honlapon van a megfelelő patch. -
Lord Myn
senior tag
Bizony! A kelet-európai régióban a CDProjekt adta ki a játékot, másfajta védelem is volt rajta (Safedisc) és ezért nem volt kompatibilis sem a patch-vel, sem a DLC-vel (egyébként jó becsapós volt, mert én angolul telepítettem a játékot és így felment rá a nyugat európai patch + a BDTS, csak épp elindítani nem tudtam többé, mert nem ismerte fel az eredeti lemezt a másfajta védelem miatt).
Ha jól emlékszem november végén lehetett letölteni a CDProjekt oldaláról a magyar/cseh/lengyel stb. verziót (én már rég lemondtam róla, mikor olvastam valamelyik fórumon, hogy kijött a kompatibilis verzió). Egyébként ehhez a verzióhoz külön kód sem kellett.
-
Zsankee
aktív tag
Azt is erdemes megemliteni,hogy mint az elso DLC eseteben, ugy most is valoszinuleg ingyen letoltheto lesz a jatekosok szamara.
-
tiv83us
veterán
Remelem eleri minimum a Bringing The Sky szinvonalat es ad egy +3-4 orat.
Utana meg be kell ernunk ezzel 2010-ig
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Milyen videókártyát?
- Metal topik
- Ingatlanos topic!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Viccrovat
- Autós topik
- eGPU tapasztalatok
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest