Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
szupermacs
üzenetére
Egyszerűen nem értem. Nem rég jelent meg a W40K: Freeblade. Nagyon csecse grafika, de itt ki is fújt majdnem minden érdeme. Egyszerű Rail Shooter. Ingyenes ugyan de IAP-os. Szeretnék már egy Implosion szerű Space Marine játékot, tocsogó Orkvérrel.
-
Xaels
félisten
válasz
szupermacs
üzenetére
Ismerem, de ezeket már orrvérzésig játszottam. A mobilok alatt meg már sokkal erősebb hardver van amire azért néha felvillantanak 1-2 komoly játékot is. Csak hát nem eleget és nem elég sűrűn.
-
Xaels
félisten
Érdekes játéknak tűnik annak aki szereti az ilyen stílust. Nekem valahogy nem ragadta meg a fantáziám. Maradnék inkább a klasszik 2D platformereknél vagy a TPS-eknél. Kár, hogy kevés van ami igazán jó mobilon. [link]
-
szentkuti11
addikt
válasz
szupermacs
üzenetére
Nem lehet betanulni, ez okozza a másik nagy nehézségét a játéknak.
-
szupermacs
veterán
Jópofának tűnik, köszi a bemutatót.
A pálya minden alkalommal ugyan az, tehát be lehet tanulni, vagy teljesen random?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- AORUS Gen4 AIC Adaptor nagysebességű PCIe 4.0 M.2 SSD bővítő kártya (4db SSD hely)
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nekem a világa nem tetszik.