- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Milyen széket vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
Sometimes: Success requires sacrifice 6NX3N-26LLE-K6Q4T
-
maross
nagyúr
senki többet harmadszor (origines kódok)
Peggle Deluxe, Bejeweled 3, Bookworm Deluxe, Escape Rosecliff Island, and Feeding Frenzy 2 Deluxe: 3ZBÉ3-M756-SQXD-U3HAROM5-RTJT
Plants vs Zombies GOTY Edition, Peggle Nights, and Zuma's Revenge: BBIKSZIKSZ-9KETTOBL-CNPC-V6XL-J5ANEzzel az utolsó két kallódó kód is kiosztásra került.
-
maross
nagyúr
regenmindenjobbvot
1) Peggle Deluxe, Bejeweled 3, Bookworm Deluxe, Escape Rosecliff Island, and Feeding Frenzy 2 Deluxe: *** atomeec felajánlása
2) Plants vs Zombies GOTY Edition, Peggle Nights, and Zuma's Revenge:*** atomeec felajánlásaEz a két tétel még benne maradt a zsákban. Ha valaki jatszana is veluk, ebben a porosodo topicban keretik jelezni, es holnap este a gep kisorsolja a nyertest.
-
maross
nagyúr
Tovabbgordultt az elet, lemosta a ninja alapot a szinrol
. A megmaradt nyeremenyek a felajanlok beleegyezesevel szetosztasra kerultek a bluegift es az elobb emlitett Ninja topic kozott - utobbi puzzle-ok formajaban, merazjo.
Aki esetleg lusta hozza puzzle-t kesziteni, de van folos jateka, privatban at lehet kuldeni a kodot es megcsinalom en hozza a puzzlet.
Tovabbi szep napot mindenkinek!
-
Heavyrain
őstag
NYEREMÉNYJÁTÉK:
A rejtvény 3 részből áll. A második részben 19 képről kell megmondani,hogy melyik filmből vannak. (Tudom,hogy lehet csalni,de kérlek ne tegyétek,mert akkor értelmét veszti az egész játék!) A harmadik részben azt haszáljátok,aminek száma 26 ,különben nem fogjátok tudni megoldani.
Az első 3 megoldó választhat 1-1 játékot a teljes Kódfejtő ninja alapból. 1 hét múlva érkeznek a segítségek,ha addig nem oldanátok meg.
Sok szerencsét és jó játékot:aHR0cDovL3d3dy5pdHN0b29oYXJkLmNvbS9wdXp6bGUvY0dwWEhlbWE=
-
mepet
addikt
-
SRII
őstag
28 ?
-
mepet
addikt
Egyik sem talált eddig.
-
bullseye
addikt
107 vót már?
-
mepet
addikt
-
mepet
addikt
Nem nyert.
Egy apró segítség:
3.1 feladat: csere arra, hogy melyik hányadik mássalhangzó! (b=1, c=2, ...)Végigszámoltam megint az egészet. 4 perc volt, mértem.
-
bullseye
addikt
42
-
mepet
addikt
Eddig nem talált! (sőt egyre "hidegebb")
-
Hunbeast87
senior tag
(#89) mepet:Az utolsó feladat utolsó része nem teljesem világos. De ha az amire gondolok, akkor nekem 553 jött ki.
Sejtem, hogy valahol valamit elrontottam, de legalább megpróbáltam.Persze a válaszüzenetet utólagosan csak így tudtam megoldani
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision M4700 laptop (i7, 16gb, 256 SSD, Quadro K2000M)
- Unifi UACC-CM-RJ45-MG SFP+ RJ45 10G adapter eladó, majd 2 év garanciával
- ASUS TUF F15 extra hardverekkel - i5 11400H, RTX 3050Ti, FHD 144Hz, 1,5TB SSD, 16GB RAM
- HTC Vive Pro 2 teljes prémium VR szett Valve INDEXEL, garanciális, sok extrával!
- LG 29WL500-B 29 colos Ultrawide IPS monitor, megkímélt állapotban
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest