- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
válasz
#41133696 #42 üzenetére
Á, értem, volt 16 bites változata is és az valójában a DOS-on futott.
Az Oldapps.com-on találtam Windows Commander 1.12E verziót. Most telepíteni nem akarom, de az install.ini szerint wincmd.exe-t rak fel a telepítője. De elhiszem hogy volt wc-re induló commander - na ez egy kicsit mókásan hangzik
-
törölt tag
-
ceia
őstag
válasz
#06658560 #39 üzenetére
Nekem a DOS = MS DOS 6.22 amit sokat használtam a Norton Commanderrel együtt - az alól biztos, hogy nem volt mit wc.com-mal vagy wc.exe-vel indítani. Én DOS-ban az nc-t írogattam be
A 7-es DOS alól persze lehet hogy volt wc indítású Windows Commander, de azt ma már nem lehet megtalálni. Próbáltam, de nincs találat rá, csak a Totalt hozza ki a gugli. Hatásos volt a M$ letiltása.. ezek szerint igazi kincs a birtokomban lévő 5.0RC WinCmd regisztrált verziója! Amíg a filerendszer nem változik, én biztos ezt fogom használni. -
Dr.FantastiK
őstag
Háromszögből lesz az íves felhő WTF ?
-
törölt tag
Amúgy azért kellemetlen a dolog, mert a SkyDrive a Windows 8.1 telepítőjének szerves részét képezi, az is látja installáció közben aki 8.0-ról frissít 8.1-re, és az is akinek már integrált telepítő lemeze van. Majd a most tavasszal érkező update 1 orvosolja :-)
-
Hakuhun
tag
Ennyi erővel lehetett volna már SkypeDrive is =D
-
törölt tag
Hát nehéz és nyomasztó lehet a marketing és jog osztályokon az élet a cégnél
Olyan nevet találni, ami ugye nagyon jól hangzik (angolul), és még nem is foglalt, de volt már pár alkalom, amikor amolyan garázs méretű vállalkozások pereltek "sikerrel".
(#26) róland: Pont ez tükrözi a nehézségét.
(#22) alevan: Sőt mivel hónapokig eleve így volt ismeretes, hogy Metro, így komoly tömegekben is így maradt meg. Találó, és remek név volt
Az volt a meglepő, hogy egy ilyen áltanlánosan használható nevet is sikerrel elpereltek.
(#10) ceia: Ja és az MS mennyivel toleránsabb volt, mert évekig hagyta hogy a progit fejlesztő muksó használja, pedig az tényleg megtévesztő név volt.
Szerk:
(#27) Glenda : Cisco Unified IP Phone 7906G
Faterom előtt pont egy ilyen van a munkahelyén
-
róland
veterán
Nehéz elhinni, hogy egy ekkora cégnél nincs senki aki figyelne ezekre a márkanév bevezetésekre. OneDrive: mint ketten is említették, különböző cégek már megegyező vagy nagyon hasonló bevezetett, bejáratott márkaneveket használnak. (Most nézem a Canonical szerint az Ubuntu One bejegyzett védjegy. Szép kis patent-troll per elé néz a Microsoft. Visszanyalhat a fagyi.)
-
ng0ofy
KORREKTOR
Nekem mindegy és még pár millió felhasználónak, csak ne kelljen semmit újratelepíteni! (:
szerk: Goodspeed: Hajjaj, na abból mekkora perek lennének
-
törölt tag
Amúgy a további perek elkerülése végett: elég lett volna Microsoft Drive névre átkeresztelni. Mint a nagy riválisnál a Google Drive.
-
alevan
őstag
Rohadjon meg a perelő.
Egy dolog biztos: ahogy a win8 appok maradtak nálam metro appok, úgy marad a skydrive nálam, mint skydrive.
-
L Balázs
tag
A cég nagy átalakulásának a One Microsoft elnevezést adták, és azóta ezt a névadási módot használják minden termékükre is (mondjuk a OneNote pont egy ritka kivétel, azt már előtte is úgy hívták). Nem lepődnék meg, ha a következő Windows is megkapná az egyes számot. Ezzel gondolom azt akarják érzékeltetni, hogy nyomtak egy resetet a Microsoftra, és csak most adják ki az első verziókat.
-
Glenda
addikt
válasz
Dr.FantastiK #15 üzenetére
Kicsit vicces ilyen helyesírással
A tartalommal nincs gond, legalábbis szerintem.
-
Dr.FantastiK
őstag
mindegy a 'nev' , a tartalom az ami szamit !
-
törölt tag
A következő konzolgenerációkor meg majd Twodrive lesz? Miért nem lett akkor egyből 8.1Drive?
-
ceia
őstag
(#8) SlowhanD07: Remélem igazad lesz, jót röhögnék rajta.
A végén még This Drive lesz..
Erről jut eszembe: emlékszik még valaki a Windows Commanderre? Én máig azt használom! kép
-
Воланд
titán
válasz
SlowhanD07 #8 üzenetére
-
SlowhanD07
újonc
A következő aki perelni fog, az One.com lesz. Ők ugyanis éppen felhőszolgáltatást árulnak.
-
Glenda
addikt
Csak Androidra lesz? Macbook, Windows tablet, Galaxy.
-
WinPho
senior tag
Mi ez a sok háromszög? A csempe után ez lesz a követkeő?
És ez a beharangozója az új dizájnnak? Mert nem lenne rossz!
Mellesleg a Sky név miatt per...
Te jézusuristen...
-
k.kristof
őstag
A reklámvideóhoz csak egy hozzáfűznivalóm lenne: One Drive to rule them all!
-
Akkor gondolom az asztali szoftver is változni fog ugye? Már mint a kliensre gondolok. A név is még a skydrive. És mik a funkciók, amik újak lesznek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Egy márkanévper miatt volt szükség a változtatásra, mely egyben némi átalakítást is hoz magával.
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- Dreame Z10 Pro robotporszívó
- Lenovo ThinkPad T450 - Intel Core i5-5200U - 8 GB DDR3 RAM - 128 GB SSD - 14" IPS LED
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest