Hirdetés
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Gaming notebook topik
- eGPU tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
jó lenne ha az otthoni felhasználóknak is kijönne ebből jövőre,mondjuk e 120Gb vagy 256-os változat is.
-
CoDWaW07
őstag
Amúgy ebből a technológiából is lesz vajon egyszer" halandók" számára mefizethet 64-128-256 gigás verzió is?

-
QbHead
aktív tag
én inkább megvárom az RRAM startját bár akkor azt szerintem baromi drágán fogják adni

-
cairojack
aktív tag
Ilyen kéne
- Csak nem egy autó áráért 
-
zetor2000
addikt
-
satz18
őstag
Ezekből a 3D-s cuccokból mi akkor jövedelmezünk, ha a sima MLC-t váltja ki. Ha annyiba kerül mint egy SLC, és kb annyit is bír, akkor ez nem is valódi előrelépés.
-
LordX
veterán
válasz
Psychopeti
üzenetére
Még nem láttam egyetlen egy consumer SSD-t se, ami azért halt le, mert elhasználódott. Illetve de, szerverben volt adatbázis cache-nek betéve, 24/7 volt rá írva.
Amíg a 4 éves vinyók nagyobb százalékban haláloznak el, mint a hasonló korú SSD-k, addig az élettartam probléma egy műbalhé.
-
törölt tag
Vállalati szférában mennyire menő a SATA csatlakozó? Mert ezeknél pl. fel sem merül bennem a kétség, hogy hová szánják őket, de hírben levőnél azért bennem van, hogy ez félig-meddig konzumer termék lesz. Ami persze nem baj.

-
radi8tor
MODERÁTOR
Már az sem biztató, hogy 480GB-nál indul a méretük. Pedig jó kis alternatíva lenne 840 Pro helyett.

-
Psychopeti
senior tag
V-NAND lapkák előnye a nagyobb teljesítmény és a jobb élettartam, ezekre pedig alapvető szükség van a vállalati SSD-k piacán.
Miért tán nekünk nem volna rá szükség, a hosszabb élettartamra

-
zetor2000
addikt
hmmm... jóféle...
-
pusszycat
nagyúr
Egy ilyen már engem is ki tudna elégíteni...

-
BlackSoft
addikt
válasz
danikollar
üzenetére
480-asok még megfizethetőek, legalábbis a most piacon lévők, márkától függetlenül, de az 1TB körüliekért 1-3ezer €-t kérnek, ami brutál sok.
-
alvaro
senior tag
Hm... ez már tetszik. Gennyesen gazdag lennék, két 960-ast már dobnék is be a gépbe, aztán csak vigyorognék, sose semmi vinyóhangja többet nem lenne

-
pmheros
őstag
Nem véletlen a 480 és 960 GB kapacitás. A már piacon lévő MLC/TLC "kicsiket" először el kell adni. Ha most kiadnának 64GB és 128GB -os méretben, akkor tényleg csak a hülyék vennének mást, a régiek meg ott maradnának a boltban.
-
CoDWaW07
őstag
válasz
danikollar
üzenetére
Nem csodálom, 960 gigás lesz vagy 1000- 2000euro
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
danikollar
őstag
Árat még nem mertek írni.
-
LNx
tag
Ha most nem is, de 2014-ben johetne ezzel a NAND-al a kovetkezo mainstream piacra szant 8x0 szerias SSD SATA-Express csatoloval.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Battlefield 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CSS topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Energiaital topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os HDD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme 500GB
- PC bontás - Fractal Design ház, CM 750W, WS C422 PRO, Xeon W-2125, 128Gb, 6Tb SSD, 1050Ti
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új - Eladó!
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)