Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
jó lenne ha az otthoni felhasználóknak is kijönne ebből jövőre,mondjuk e 120Gb vagy 256-os változat is.
-
CoDWaW07
őstag
Amúgy ebből a technológiából is lesz vajon egyszer" halandók" számára mefizethet 64-128-256 gigás verzió is?
-
QbHead
aktív tag
én inkább megvárom az RRAM startját bár akkor azt szerintem baromi drágán fogják adni
-
cairojack
aktív tag
Ilyen kéne
- Csak nem egy autó áráért
-
zetor2000
őstag
-
satz18
őstag
Ezekből a 3D-s cuccokból mi akkor jövedelmezünk, ha a sima MLC-t váltja ki. Ha annyiba kerül mint egy SLC, és kb annyit is bír, akkor ez nem is valódi előrelépés.
-
LordX
veterán
válasz
Psychopeti #13 üzenetére
Még nem láttam egyetlen egy consumer SSD-t se, ami azért halt le, mert elhasználódott. Illetve de, szerverben volt adatbázis cache-nek betéve, 24/7 volt rá írva.
Amíg a 4 éves vinyók nagyobb százalékban haláloznak el, mint a hasonló korú SSD-k, addig az élettartam probléma egy műbalhé.
-
törölt tag
Vállalati szférában mennyire menő a SATA csatlakozó? Mert ezeknél pl. fel sem merül bennem a kétség, hogy hová szánják őket, de hírben levőnél azért bennem van, hogy ez félig-meddig konzumer termék lesz. Ami persze nem baj.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Már az sem biztató, hogy 480GB-nál indul a méretük. Pedig jó kis alternatíva lenne 840 Pro helyett.
-
Psychopeti
senior tag
V-NAND lapkák előnye a nagyobb teljesítmény és a jobb élettartam, ezekre pedig alapvető szükség van a vállalati SSD-k piacán.
Miért tán nekünk nem volna rá szükség, a hosszabb élettartamra
-
zetor2000
őstag
hmmm... jóféle...
-
pusszycat
nagyúr
Egy ilyen már engem is ki tudna elégíteni...
-
BlackSoft
addikt
válasz
danikollar #2 üzenetére
480-asok még megfizethetőek, legalábbis a most piacon lévők, márkától függetlenül, de az 1TB körüliekért 1-3ezer €-t kérnek, ami brutál sok.
-
alvaro
senior tag
Hm... ez már tetszik. Gennyesen gazdag lennék, két 960-ast már dobnék is be a gépbe, aztán csak vigyorognék, sose semmi vinyóhangja többet nem lenne
-
pmheros
őstag
Nem véletlen a 480 és 960 GB kapacitás. A már piacon lévő MLC/TLC "kicsiket" először el kell adni. Ha most kiadnának 64GB és 128GB -os méretben, akkor tényleg csak a hülyék vennének mást, a régiek meg ott maradnának a boltban.
-
CoDWaW07
őstag
válasz
danikollar #2 üzenetére
Nem csodálom, 960 gigás lesz vagy 1000- 2000euro
-
danikollar
őstag
Árat még nem mertek írni.
-
LNx
tag
Ha most nem is, de 2014-ben johetne ezzel a NAND-al a kovetkezo mainstream piacra szant 8x0 szerias SSD SATA-Express csatoloval.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bluetooth hangszórók
- Path of Exile (ARPG)
- EAFC 25
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ÚJ !AKCIÓS! Prémium SSD meghajtó BAZÁR! Intel Micron
- HP Proliant 3.5" merevlemez KERET - HDD Caddy - ProLiant DL ML G5 G6 G7
- AKCIÓ 500GB KÜLSŐ MOBIL WINCHESTER USB 3.0 AKCIÓ TÖBB DARAB! 6.990Ft
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest