Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
idegen lény
addikt
válasz
idegen lény #76 üzenetére
Pedig ez így van. Minden munkanap ezzel kezdik a napot. Egy nagy teremben összegyűlnek a vezetőségtől kezdve a takarítókig húsz perc TM-re. "Google, Target, Nike, Aetna, Goldman Sachs. A vállalati kultúra integrált részévé vált a rendszeres meditáció ezeknél a cégeknél." Transzcendentális meditáció: a munkahelyi stressz megoldása [magyar nyelvű cikk] “I was introduced to transcendental meditation (TM) by an American whom I considered the most dynamic company director I’ve ever met. I went up to him after a speech he’d given one afternoon and asked him about the latest American management technique hoping to find some secrets of his success. ‘Transcendental Meditation,’ was his reply, “that’s all you need, forget the rest.” Unilever Magazine
-
Sinesol
veterán
válasz
idegen lény #78 üzenetére
Inkább nem.
-
Sinesol
veterán
válasz
idegen lény #76 üzenetére
Ezt a gyíkemberektől hallottad?
-
idegen lény
addikt
válasz
Baltazár123 #75 üzenetére
Mert a hiányzó alvásmennyiséget meditációval pótolják, például a transzcendentális meditáció (TM) (Toshiba, Sony, IBM, General Motors, Toyota, és sok más cég) húsz perce felér három óra alvással és a munkateljesítményt, hangulatot, egészséget is nagy mértékben javítja.
-
Baltazár123
őstag
Szóval szinte minden hónapban van egy nemzeti ünnep Japánban és összesen 15. Nálunk meg 11, de ha vasárnapra esik, akkor a japók megkapják a hétfőt, a magyar meg így járt. A "semmit tevés" munka közben egyébként abszolút igaz szintén. Az én ismerősöm konkrétan arról számolt be, hogy a megbeszélést félbe hagyták és csak nézett bután, mivel még nem volt ott régóta. A japók megbeszélték, hogy fáradtak és szundítottak, csendes pihiztek egy órácskát. Akkor még nem beszélt elég jól japánul, hogy megértse és neki meg nem magyarázta el senki angolul, hogy mi a helyzet, de aztán rájött, miután ez többször is előfordult. Igaz ez tényleg kora esti időpontok voltak, szóval akkor már 12 ledolgozott óra körül járhattak. A munkahelyen töltött idő lehet, hogy ott a leghosszabb, de nem a teljes intenzitással dolgozzák le a 10-14 órát! Ilyen kultúra. Ja meg, simán elfogadott dolog és senki nem vonja fel a szemöldökét, hogy akár egy őszes halántékú ember tolja a máriót a szünetben a "rekreációs sarokban". Ismerősöm azon döbbent le leginkább, hogy ezek alig alszanak és kérdezte, hogy mikor pihenik majd ki magukat. Valami olyasmit mondtak neki mosolyogva (ez tényleg mosoly volt, nem az udvariasság), hogy majd a sírban pihennek eleget, addig meg kihasználják a nap minden percét.
-
Egon
nagyúr
Érdekes dolog a pletyka...
Japánban 15 hivatalos munkaszüneti ünnepnapot tartanak nyilván: újév (január 1.), a felnőtté válás ünnepe (január második hétfője), az államalapítás napja (február 11.), tavaszi napéjegyenlőség (március 21.), a növények ünnepe (a néhai Hirohito császár születésnapja, új néven megőrizték munkaszüneti napnak) (április 29.), az alkotmány napja (május 3.), „zöld” nap (május 4.), gyermekek napja (május 5.), a tenger napja (július harmadik hétfője), az idősek tiszteletének napja (szeptember harmadik hete), az őszi napéjegyenlőség napja (szeptember 23.), az egészség és a sport napja (október 10.), a kultúra napja (november 3.), hálaadás a munkáért (november 23.), Akihito császár születésnapja, Japán nemzeti ünnepe (december 23.).
-
Tikakukac
titán
Igen, az egyik az elvégzett munkát dícséri, a másikkal meg megpróbálsz egy beszélgetést vízbe fojtani. Ez a különbség
Túltoltam vagy sem, most alszok, hétfőtől pedig nyaralást végre-végre-végre. Minden mást majd 1,5 hét múlva. De szerintem nem nehéz guglizni addig is. További jó mókázást
-
válasz
Tikakukac #61 üzenetére
Aha, dedó, de a "tejfölösdobozból meg 2db vezetékből jobbat csinálok" az nem az
Mutatnál egy ilyen iparági véleményt? De kérlek ne olyat, ami elmondja hogy drága, meg hogy lehetne jobb a joycon, meg hogy járhatna hozzá alapból ez meg az a kiegészítő (meg az általam említett egyéb hibákat). Ezeket mindenki tudja, és egyet is értünk vele.
Azokra a mélységekre lennék kíváncsi amiket te említesz (Aliexpress féle kínai legalja minőség, Pistike jobbat csinál otthon, stb...). Mert szerintem ezt egy kicsit túltoltad...
-
Tikakukac
titán
Nem szeretnénk hardvert gyártani, felesleges is behozni ezt a szokásos akkor csinálj jobbat vonalat mert dedó.
Ha szerinted a joy megoldása a töltésre rendben van és 2017-es, akkor okés. Semmi minőségbizti és szabvány nem kell ide. Tróger és átgondolatlan. Nem csak szerintem, sok iparágban dolgozó is kifejtette róla nagyon bőven a véleményét. Én látom benne azt a produktomot egy időben laptop palmrestet csináltam itthon, mert a gyáriak 3 generáción keresztül tolták a sorozathibásokat. Üzleti high-end szinten. Nem kell a rizsa, ebben mozgok. A pénzedért álmokat kapsz mindig aztán vagy lesz elég köd vagy nem
-
válasz
Tikakukac #53 üzenetére
"Mérnöki szemmel" a neten fotókat nézegetve, ez jó...
Én is nézegettem pár teardown videót és fotót (ifixit is górcső alá vette). Nem igazán értem azok alapján hogy mi az az óriási gány dolog amire gondolsz. Egy teljesen átlagos 2017-es elektronikai terméket látunk ezeken. És tegyük hozzá, hogy sem neked, sem nekem nincs információnk a minőségbiztosításról, márpedig minden azon áll vagy bukik, teljesen mindegy hogy "Aliexpress" vagy sem, ugyanaz a kínai gyár tud magas minőséget is produkálni, csak azt kell tőlük rendelni, na meg meg is kell fizetni.
Design problémák persze vannak: pl. tabletop módban a töltés, vagy hogy a joyconok sínes rendszere már műanyag, csak az ellenpár (ami a konzolon van) fém. Ezeken aggódnak páran, de majd az idő eldönti hogy mennyire kényes.
Akárhogy is, nem látom benne azt a produktumot, amit te a "lakótársaddal tejflölöspohárból meg pár vezetékből" összeraktok, a mellá járó támogatásról és ökoszisztémáról meg nem is beszélve. De egyébként hajrá, a lehetőség nyitva áll, ti is lehettek ennyire gazdagok bármikor
-
kromatika
veterán
Nem hittem volna hogy ennyire kelendő.
-
Tikakukac
titán
Na ez az amit tényleg abszolúte nem bírok felfogni. Az a minőség és termék ami eladásra került mérnöki szemmel ali, ebay, banggood magasság. Hogy a játék milyen, azt nem tudom, de az biztos, hogy meglátva azt a dokkolót belülről az jutott eszembe, hogy édesanyám, ez tényleg Nintendo-e. És az. És veszik. Hát hajrá
-
haxiboy
veterán
válasz
umbibumbi1 #51 üzenetére
Lehet más lenne a véleményem ha néhány napig kipróbálhatnék egyet úgy igazán intenzíven.
-
umbibumbi1
tag
nem rúghat labdába asztaliként?szerintem nem így van.a mai napig pc párti vagyok,a manóknak vettem.de még engem is lenyűgöz ez a kis izé.ahhoz képest remek a grafika,osztott képernyőn is élvezhető.és a motion sensoros kontrollerek remekül sikerültek....mondjuk rohadt drága is a fene egye meg.
de ha az árát most nem veszem figyelembe (neeehhhhéééézzz),akkor valóban szórakoztató cucc.én szeretem,a gyerekeknek is tetszik.eddig nem bántam meg.kézi konzolként nálunk egyelőre nem funkcionál,nem cibáljuk.baromi jó a kormányos megoldás,az amiibo is.mondjuk a csomagba alapból adhatták volna ezt a charger kitet,hogy a 4 kontrollert egyszerre lehessen tölteni....szerintem az árba belefért volna.na mindegy.
a magam részéről még akkor lennék igazán boldog,ha az összes legos játékot kiadnák rá,azok mind nagyon jól sikerültek
meg a mario,skyrim...
-
nubreed
veterán
válasz
idegen lény #22 üzenetére
Ez fura, mert közben meg ők dolgozzák a világon a legöbbet, napi 10-14 órát, szabadságot alig vesznek ki és egy jó részük iszonyú magányos. Érdekes világ az, de ez nagyon off.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Sirandrish #47 üzenetére
én a wii u ban is láttam, erre mi lett belőle?
néhány megvezetett vevő... mert előrébb volt egy újabb kacat. /ugyanazokkal a játékokkal, na jó, pár mézesmadzag..
/
-
haxiboy
veterán
válasz
Sirandrish #47 üzenetére
Kézi konzolnak még tök oké lenne, de arra meg ott a 3DS, asztali konzolnál meg sajnos labdába sem rúghat (az exkluzív címeket nem számítva), de ott meg ott a Wii U, egyébként annak a gyártása most le is állt?
-
haxiboy
veterán
Még mindig nem látok benne fantáziát
-
Nem meglepő, szerintem jövő év elejére bőven 10 millió felett lesznek az eladások. Amit fentebb írtam az egy általános jelenség, rengetegen játszanak kivárásra, az összes podcast és teszt arról szól, hogy "húúú de kurvajó, de csak a Zelda miatt most(!) nem veszem meg, később viszont mindenképpen...".
Az eddigi 5 milliós darabszám meg már bevonza a fejlesztőket és a kiadókat, hiszen ekkora piac esetén már jó pénzeket lehet kaszálni, aztán meg öngerjesztő lesz a folyamat (a címek miatt még több vevő, a még több vevő miatt még több cím).
-
b.
félisten
válasz
idegen lény #38 üzenetére
Jön rá Metroid Prime 4 is, meg Skyrim is,Syberia 3 is stb stb. megkapta az Unreal4 motor teljes támogatását. jönnek rá más címek is, még csak 4 hónapja van piacon.Ajánlom figyelmedbe ezt a cikket :[link]
Pár nem rózsaszín cím:
Jön rá Minecraft, Redout,Sine Mora,NBA2K18,Dragon Ball, Fifa18,Battle Chasers,Rime,Xenoblade Chronicles 2,
Rocket League,Farming Simulator ,State of Mind,Steep,No More Heroes 3,Sonic,
és ez mellett pedig jönnek rá a Nintendo nagyágyúi is, Mario, Kirby stb stb...ez csak 2 évre előre a játékok, de írják is a cikkben , hogy újra visszatér jó pár nagyágyú Stúdió a Nintendohoz és folyamatosan várhatóak a bejelentések... -
válasz
idegen lény #38 üzenetére
Nagyon fiatal még a konzol, és a nyári uborkaszezonra sem akarja senki elpuffogtatni a lőszereit. Nem hinném hogy szeptembertől, vagy karácsony előtt ne indulna be a dömping. Én ezért nem is vettem még, addigra az alapgépet is el lehet majd csípni áruházi akciókban. Maga a Nintendo nem hinném hogy csökkenteni fogja nagyon a global árat, nem szokásuk. Szóval erre kár várni, de lokális akciók szerintem lehetnek.
-
idegen lény
addikt
Minden játékkészítőnek elemi érdeke, hogy szórakoztatóak legyenek a játékai; a Sonynak és a Microsoftnak is. Még a Wii U-n is akadtak játékok minden korosztálynak. De a Switch-en egy ilyenről sem hallottam még a Zelda kivételével, ami minden korosztályt elvarázsol. Mi van például a kiváló Metroid-sorozat folytatásával, ha már ennyire ragaszkodunk a jól bevált Nintendo-karakterekhez? Egy szó sincs róla. Talán túl erőszakos? Vagy nem családbarát? Nem bulis? A Nintendo célközönsége jól láthatóan leszűkült a gyerekekre és a tinikre. Ezért nem konkurenciája a másik kettőnek, nem másért. Mert ez az egyetlen családbarát konzol. Attól még a Splatoon lehet egy kiváló játék, de a karakterek és a téma mutatja a célközönséget, ahogy a többi játékuk is.
LOL és CR: persze, hogy ezek hozták a legtöbb bevételt, hiszen mobilon is elérhetőek. Ahol a grafika nem számít, csak a játékélmény. Ez a filozófiája a Nintendónak, akik most csináltak egy igazi, erős mobilkonzolt. Ami lehet még az elfoglalt vagy sokat utazó emberek konzolja is, ha nem csak gyerekeknek szóló tartalmak jönnek rá, már ha elbírja őket a vas. -
Sirandrish
legenda
Csak így tovább
-
Ha azt az élményt keresi valaki amiről fentebb írtunk páran, akkor nem hogy ők adják a legkevesebbet, hanem ők azok akik egyáltalán adnak ilyet. Óriási különbség.
De ezek véleményem szerint meddő vitták, ott a piac, a játékosok, akik ezt eldöntötték, és eléggé úgy fest hogy nem éppen érzik úgy, hogy a legkevesebbet kapják a pénzükért.
De egyébként az is számtalanszor beigazolódott már a történelemben, hogy a mhz/gigabyte/megapixel/stb.. harcba beszállás helyett miket lehet letenni az asztalra ha agya is van az adott cégnek.
-
Sinesol
veterán
Pedig ők aztán mindig is az élvonalban voltak, vannak játékélmény szempontából és szvsz. ez az ami számít...
A többi konzol, vagy PC hiába erős, meg szép, csilivili a game, ha üres az egész....
Amennyire emlékszem az utóbbi 2-3 évben kb csak annyit jatszottam top gamekkel, ameddig 10 percekre kiprobaltam...egyszerűen bugyuta, gagyi a legtöbb mai AAA cím.
10 perc próba utan kb. sose inditom el többet... -
atee
őstag
Igazából én szívesen eljátszom a gyerekkel egy mario partyt pl a vii konzolon.
Viszont jobban örülnék egy olyan nintendo switchnek aminek xbox one kontrollere van ps4 szintű és mennyiségű játékokkal. Szóval a 3 egybegyúrva lenne az amiért szívesen fizetnék!
Mivel én öreg pc játékos vagyok és maradok is. Csak arról szól az egész, hogy a pénzemért a lehető legtöbbet szeretném kapni. Jelen pillanatban a nintendo adja a legkevesebbet és csak a szimpátiám van mellette. -
b.
félisten
Az utolsó 3 kommenttel ( is ) maximálisan egyetértek.
-
Igazából nincs azzal semmi baj, ha valaki nem akar a Marioval 40 évesen ugrálni, én meg tudom érteni. Azt viszont nem vágom, hogy ő miért nem érti meg, hogy másoknak (akik adott esetben szintén 40 évesek) ez tetszik. Óriási mélységek vannak a Nintendo játékaiban, a felszínen levő gyerekes cukorkás megjelenés csak a felső máz. Erre írtam hogy meg tudom érteni, hogy ez valakinek beteszi a kaput, függetlenül attól hogy a máz alatt a világ legjobb játékai találhatóak. Ez utóbbi viszont sokakat beszippant, életkortól függetlenül.
Elég rászánni 20 percet, és utánaolvasni hogy milyen vezérelvek és megoldások mentén fejlesztenek egy játékot (gondolok itt a mechanikára és egyebekre), agyeldobás, pláne a mai világban.
-
Baltazár123
őstag
Akik a Nintendot szidják, azoknak elgurult a gyógyszerük. Ha nem tetszik vagy gyerekesnek vagy drágának találják, akkor nem kell megvenni, ott az xbox meg a ps vagy a pc. A Nintendónak felvállalt üzletpolitikája az, hogy a hardveren is nyereséget akar elérni, nem adja olcsóbban, mint az előállítás. Mondjuk pont a Switch kapcsán voltak találgatások, hogy mégis drágább az előállítása, de hivatalosan a Nintendó haszonnal árulja, ha máshogy nem a szinte minden géphez eladott Zeldán megszedi magát
A vállalat profitja elég csinosra sikerült a Switch startja után, úgyhogy egyrészt haszon van rajta (valószínűleg nem adja olcsóbban, mint az előállítás) másrészt meg betalált a termék és valós vásárlói igényeket elégít ki. Emellett tényleg kevés a komoly játék rajta és azok jó része így is gyerekes látványvilággal rendelkezik. Ettől függetlenül nagyon látványosak.
Ügyes cég, megtalálta azt a célterületet (hordozhatóság), ahol elfogadják az emberek a kompromisszumot a géperő tekintetében. Magyarul tanult a Wii U hibájából és nem a géperőt növelte jelentősen, hanem keresett egy olyan területet, ahol érvényesülhet. Innovatív, ügyes cég. Ehhez a switch-hez azért jóval több innováció, merészség kellett, mint az ps4 pro meg xbox onex, megnöveljük a géperőt és minden jó lesz elképzeléshez.
-
b.
félisten
válasz
Nem abba az irányba ment el.Nintendo mindig is ilyen volt. Az ő hitvallásuk az, hogy a szórakoztatás a lényeg.
Nálunk az a gond, hogy sok embernek ciki jól éreznie magát egy splatoonal mert ő 40 éves és nehogy már, miközben a játék önmagában több fantáziát és lehetőséget rejt magában multis címként is , mint a COD utóbbi pár része együtt véve.
ha megnézed, melyik játék volt tavalyi évben az árbevétel bajnok mit gondolsz mi az? A LOL és a Clash Royale a maga egyszerűségével, 4 x annyi pénzt hozott, mint az COD IW. -
atee
őstag
válasz
Igen ezt én is sajnálom. Viszont mint látható ez bejött nekik!
-
idegen lény
addikt
Azért jó kis üzlet ez a Nintendónak. A konkurenciánál sokkal gyengébb gépeiket ugyanannyiért árulják, mint ők a sokkal erősebb gépeiket, hozzá a játékok is ugyanannyiba kerülnek, és mégis veszik az emberek. Persze a japán piac hatalmas, és imádják a bárgyú, gyerekes grafikájú játékokat, mint a Splatoon, meg a Mario és társai, amik még társaságban elmennek, de hogy felnőtt emberek ilyenekkel játsszanak egyedül is, az csak Japánban lehetséges, ahol sosem nőnek föl az emberek. Érthető, hiszen ott mindig csak felkel a Nap.
Igazából az egyetlen komoly címük a Zelda. Sajnálom, hogy a Nintendo elment ebbe a "csak gyerekeknek és japánoknak" irányba.
-
Kicsit más példa és nem a sony-t akarom savazni se a nintendót dicsőíteni de tény hogy jobban érzik mit várok az adott konzon.
Szóval nálam itt bukott el a ps vita a 3ds-el szemben.
Csecse kis konzol az a vita meg erős is meg tud mindent, épp csak egy címet nem tudtam rá mondani ami miatt érdekelne.
Ezzel szemben a hardverileg gyengébb 3ds ami nem is olyan kényelmes de csak a zelda miatt tuti vétel volt és ráadásul volt rá több is amiből én vagy 3al játszottam de azzal úgy elvoltam hogy csak na! -
Televan74
nagyúr
Ha csak japánt számítsuk könnyen meg lehet a 4-5 millió switch,még a duplája is.És akkor még hol van a világ többi része.És azért nem mindegy hogy leszállított vagy eladott darabokról beszélünk.
-
Cassi
őstag
A legutóbbi mért héten, amikor a Splatoon 2 megjelent, a japán konzolos szoftvereledások 80%-át adta a Switch, további több mint 15%-át a 3DS, így összesen 95% felett volt a Nintendo. Régóta nem volt ilyen domináns időszakuk, nyerő helyzetben vannak. Hiába, a tartalom minden. Továbbá nagyon nagy a potenciálisan elérhető vásárlók köre is.
-
b.
félisten
Nem hinném, hogy sok belőle a duplázás, zeldának más értéke van, mint egy átlag tucatjátéknak, de ezt valóban csak az tudja , aki játszott vele.. mellesleg pl One-n 14 milliós darabszámú volt a legnagyobb eladott játékmennyiség a Black ops 2 vel, míg pl Nintendo ugyan ennyit adott el csak kézikonzolra 3DS re a pokemonból .
csak érdekességképpen, hogy az előző gennél pl a az xbox 360 ra eladott top 10 játékok darabszáma összeadva sem éri el a wii sportét, az mellett pl eladtak ilyen30 milliókat Mario kartból, Wii fit-ből. Mario galaxyból...
tehát nagyon erős játékvásárlói bázisa van Nintendonak, sokkal erősebb, mint pl Microsoftnak, ráadásul mindent elkövetnek, hogy ezt lefele is építsék a redmondiak....
nekem One-m is van, de Halo franchise középszerűvé tételével, és az elvesztegetett exkluzív játéktartalmakkal,nem sok esélye van Nintendo ellen. Ez valóban bebizonyíthatja azt, hoigy mire van szükségük az embereknek a mai világban. 4 K parasztvakításra nulla tartalommal, vagy pedig kevesebb csillogásra , de tartalomra és minőségre, egyszerű kezelhetőségre és szórakozásra.
Nintendo az utóbbit képviseli ,Xbox pedig egyre kevésbé a konzoloknak jelent konkurenciát ( Sony, Nintendo) hanem a PC-nek, úgy ahogy. -
kolopele
nagyúr
válasz
Blindmouse #8 üzenetére
Miért rejtély? Én is vettem egyet kizárólag a Zelda miatt, PS4 -et meg a God Of War miatt. Ilyen az amikor valaki kicsit megszállott
-
lm83
őstag
Most akkor bejött ez a Nintendo-nak, vagy még nem?
-
b.
félisten
válasz
Blindmouse #8 üzenetére
Azért mellesleg a Nintendo fennállása óta és a játékvilág történetében a top 10 legtöbbet eladott játékból 7 darab Nintendo cím. Az első a tetris 495 millió példánnyal a második pedig a Wii sports 88 Millióval.majd további 6 darab található még N. égisze alatt. Nem Nintendo cím a GTA5 és a Minecraft a top 10 ben a tetrisen kívül.
-
dabadab
titán
válasz
Blindmouse #8 üzenetére
Gondolom abban reménykednek, hogy ez megy majd feljebb is. Ötmillió eladott gépnél a Wii is 3,5 táján járt, aztán a végére ez felkúszott 7 fölé, ami a konzolos világban határozottan jónak számított.
-
Blindmouse
senior tag
Tehát az átlag játékos 3 játékot vesz a gépre.
Rejtély számomra ez a nintendo. -
Xarina
aktív tag
Jó kis kütyü, de jelenleg még nagyon drága. Mire megjelenik még néhány Nintendos húzócím és lejebb megy az ára is akkor majd jó vétel lesz.
-
ttt
senior tag
Néhány hete volt a kezemben a gépecske. Jó kis kütyü, sajnos a dokkolást nem tudtam kipróbálni, az nem volt a tulajának.
Viszont az USA-ban az összes gamer boltban - amiben jártam - volt belőle bőven. Nem éreztem úgy, hogy hiánycikk lenne. (NY, NJ) -
tecsu
addikt
A cikkből egy adat maradt ki: Mióta árusítják / gyártják a Switch-t?
-
Alabástrom
senior tag
Beteg világban élünk...
-
dabadab
titán
Nahát, Switchből már többet adtak el, mint Zeldából?
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Szolid de eros esport/fullhd gamer pc 6mag 24gb ram
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest