Már majdnem ötmillió Nintendo Switch került leszállításra

Egyelőre terv szerint halad az értékesítés, így a korábban kitűzött számok tarthatók lehetnek.

Továbbra is jól teljesít a kasszáknál a Nintendo Switch. A japán vállalat elárulta, hogy eddig 4,7 millió gépet szállítottak le, vagyis minden a terveknek megfelelően halad. Egyelőre a Switch esetében inkább az ellátás a probléma, ugyanis időnként kialakulhatnak készlethiányok az egyes területeken, amiken gyorsan úrrá próbál lenni a cég, de a készletek limitáltak. Az ünnepi szezonhoz közeledve várhatóan egyre több masina kerül majd legyártásra, ami a készlethiányok kialakulását meggátolhatja.

A japán vállalat továbbra is el akarja érni a 10 milliós eladást az év végéig, míg az aktuális pénzügyi év áprilisi lezárásakor 13 millió eladott Switch konzolt szeretnének bejelenteni. Ha a kereslet nem esik vissza, akkor ezt a két célt könnyen el lehet majd érni.

A Nintendo Switch konzolra készült játékok tekintetében is kellemesek a számok. Annyi látható, hogy a Legend of Zelda: Breath of the Wild és a Mario Kart 8 Deluxe viszi a hátán az egész platformot, mivel előbbiből 3,92, míg utóbbiból 3,54 millió darabot adtak el, és ez több, mint a fele az összesített játékeladásoknak (13,6 millió).

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés