- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Apple MacBook
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
A javíthatóság régóta probléma több más ágazatban is. Garanciális időben még részben megértem a ragaszkodást (habár had döntsem el én, hogy kell-e nekem a garancia), de utána már nem (főleg, amikor nincs most azonnal, de rögtön szervizes). Régen az aratáskor kint állt a műhelykocsi a szerelővel, ha gond volt javított (nagyon ritka volt, hogy javíthatatlan volt helyben, az esetek többségében 1 órán belül mehetett is tovább). Most gyökeret ver a gép és vársz fél-egy napot legalább.
A nem csak JD gépeket is fel lehet vértezni nyomkövető, helyzet/állapot jelentő rendszerekkel. Nem egy-két gazdaság van, akik az új gépek mellett a mai napig használják a régi technikákat, csak már látják egymást ők is távolról.
#13 dolon75 - ahogy Postas99 kolléga is írta, egy adat kevés. De több adattal sem feltétlenül lesz jó a dolog. Lehet algoritmusokkal játszani és valahol kell is, de a jó adat a betakarításkor érkezik meg.
Létezik már olyan rendszer, amivel a tárolót, a táblát vagy akár az úton lévő anyagot lehet figyelni. Eső, nedvesség- és páratartalom, tömeg és szinte bármi figyelhető. Kérdés, hogy mit akarunk belőle és hogyan számolni.#21 moma - "Szerintem az adat gyűjtéssel az aggodalmat az jelentheti, hogy a gazda földjének hatékony megműveléséhez szükséges tudás nem a gazdánál lesz." - ha azokra gondolsz, akik előtte sosem műveltek földet, csak gyorstalpalón elvégeztek szép tanfolyamokat (pl. hogy be tudjanak jelentkezni földalapú támogatásért), akkor igen. Azonban a jó ("öreg") gazda ismeri a területét, a környékét és az időjárást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Revolut
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- BestBuy topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Konteó topic
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Óvatosak a németek, de megadóztatnák az online óriáscégeket
- További aktív témák...
- Apple Watch ULTRA 2 49mm fekete titán, 2 hónapos, makulátlan! 2026 március 12-ig Apple garancia!
- Bontatlan MacBook Pro M4 Max 16" 36GB/1TB/1 ÉV Apple Gar./
- Seasonic Focus GX 850 Gold tápegység (garis 2033-ig)
- Chieftec SMART SERIES GPS-500A8
- Apple iPhone 14 128GB Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest