Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Én nem csoportos beszedést csinálta, csak utalom a zsetont. Olyan számlám van, ahol az utalás ingyenes, így plusz teher nincs, és azt bármikor ki tudom nyomtatni akár otthon is, hogy befizettem valamit, így nem kell egy szekrény alját megtöltenem a sok-sok sárga csekkel. Az egyetlen amit csekken fizetek, az a házvásárlás utáni illeték a NAV felé. Aztán ha az is lejár, minden happy lesz, azt az egy kicsi dobozt is elteszem örökre egy hátsó zugba, hátha nem is kell majd elővegyem többet. Ja? És így én látom, hogy mikor mennyit utalok, nem utalom el kétszer ugyanazt, nem utalok "véletlen többet". Nálam is bepróbálkozott a gázszolgáltató egy 10x-es összeggel, nem is kellett szinte semmit mondjak, oda tettem a csaj orra alá az addigi számlákat, az akkori túlszámlázást és a fényképet a gázóra aznapi állásáról (4 helyett 40 köbm. lett kiszámlázva "véletlenül"), egyből bocsánatot kért és javította.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Elemlámpa, zseblámpa
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Ú, bontatlan, iPhone 17 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- AKCIÓóóÓS!!! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest