Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Androidos fejegységek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
megláttam a szerszámok közt a piros nyelű csípőfogót. azt akkor is használtam, amikor a vásárlás után a cm690 házának a tetves kék fényei a pofámba világítottak éjszaka. azzal véstem ki.
ezzel kb. el is mondtam a világító gépekről a véleményem. gondolom ezzel itt nem leszek túl népszerű....de azért azt is hozzáteszem, hoy nagyon hasznosak az ilyen irások, mert ezekből lehet a kedvet, ötletet és bátorságot meríteni a barkácshoz.
nem olyan régen még egy csavarhúzót is 2x körbejártam, mire a kezembe fogtam. az első reszelőimet is pár hónapja vettem emg. azóta már kicsit elvetemültebb lettem....
és ebben sokat segítettek a vállalkozóü kedvűek, akik így megosztották a barkácsot.grat a (rajtam kívül sokaknak) hasznos íráshoz!
(#10) Speeedfire
ááá. már én is tettema kicsibe ventit. ugyan nem hallható, azért arra vigyázok. de a zen nem bírja a 30 fokot, és kilővi a hővdelme. seasonic x400-460 meg nem mehet mindenhová, drága...
egyébként fanless, sötét gépről is tudni, megy-e. meleg van fölötte...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Apple Watch
- TCL LCD és LED TV-k
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Windows 11
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest