- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Mini-ITX
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Régen voltam ilyesmin, a legalsó sor részegen az nálam ilyen minimum vadászpilóta és felette szintet jelent így hirtelen. Ha így nézzük igen, az emberiség 0,1%-ára alapozva érdekes lenne tömegre vetíteni
Van matekzseni barátom, aki minden ZH-t negyed annyi idő alatt oldott meg, mint a legjobbak. Ha hozzá lett volna mérve a kiadott feladatmennyiség, akkor 2 ember megy át kb. az évfolyamonA fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
Fő kérdésedre a válasz: azt a megjelenítőt ki is kell hajtani és tartalommal ellátni. Nyugodtan lehet számolgatni, hogy az átlag polgárnak semmit jelentő minőségbeli emelkedést milyen eszközparkkal kell ellátni, hogy az flott legyen. Volt most kopp rendesen akciókamerával ami 4K-t csinált. Ja, hogy kell bele egy barom nagy memkari, U3-as grátisz? Ez van. Ja, hogy mire a családi videó kipotyog ekkora felbontásban lefő 3 kv a laptopon? Hát ez van. És mi lesz az egészből? Széttömörített HD, mert azt könnyű elosztani a rokonság között Ott a 4K TV a nappaliban, de hát a családfőnek semmi kedve 300k-ért gépet venni, így maradt ez.
8K helyett annyi értelmes dolgot lehetne kérni, hmmmm. De azt hogyan fogod kiplakátolni? Saját témakörömben látszik leginkább, hogy régen nem érdekel senkit a jóra törekvés. Számok kellenek amit eszik a paraszt és lehet rá reklámot kirakni. FHD panelek 120k-ért 15"-ra? Ezt akarta mindenki? Nope. HD+ kellett volna IPS-el. Ja, hát az drágább 4 dolcsival, olyan nem lesz. Így megszülettek az okádék HD TN-ek után a legalább akkor kuka FHD panelek Otthon meg vigyorognak a T60-ak olyan panelekkel, amiket ma a high end is alig bír összelapátolni. Mindezt tudtuk 11 éve. Fejlődés? Az van. A marketing osztályon.Utolsó felvetésedet vitattam minap a boltban is mikor gariba dobtam le a telómat: adott egy elég szép réteg, én is, akiknek kevés okostelós tulajdonság kéne, de leginkább emberi méretű telefon. Mert telefonálni akarok leginkább. Na, mi az amiben vakteszten bebukott nálam a kis 1650-es vésztelómmal szemben végig, mindegy mit hoztam ki tesztre? Jep, random márka flagship telói is recsegtek ott, ahol ez a szutyok még szépen buborászott. Ezért szép a fogyitársadalom, látod? nem látod? nalátod.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
Próbáltam rámutatni, hogy ezek a gonosz fizikai és egyéb matekos dolgok, amik alapján optimalizálni kellene megjelenítőket is, nem a légárammal kerültek elő és van jogosultságuk. Az nyilván más kérdés, hogy a marketing mit tud eladni. Nekem okosTV-t mondjuk soha. Igaz, TV-t sem, inkább vettem 32"-os monitort, a karácsonyfa díszeket pedig helyezzék el ahova valók: szemétbe.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
Vagy nem, de legyen.
A lényeg a trend. Vaktesztre nyugodtan lehet adagolni ezt a felbontást is. Játékosoknál már az FHD fölött is totál pánikszerű volt a tippelgetés. Nem én mondtam, játékfejlesztő.
-
Tikakukac
titán
Mármint legfeljebb 1Gbps-ra gondolsz. Ami valamikor ennyi, valamikor amannyi, valamikor meg semennyi.
Én örülök neki, mikor fejlődik a technika. Annak kevésbé, amikor ezt leginkább azért tesszük, hogy a plakáton legyen valami kirakva és az lehetőleg olyan szám legyen, ami nagyobb, mint eddig. Telóknál jött ki ez remekül: most már tényleg olyan szinten van teliberakva az optimalizálás, hogy lassan videovágós asztali konfigomat is telóra lehet cserélni, mert az üzenetküldő úgy indul, hogy giga RAM.
-
Tikakukac
titán
Ha a nem sok kifejezés több, mint a 0, akkor sajnos az drága. Olyan dolgokon megy a fillérkufirc manapság, hogy tényleg nem hiszem el, amit látok. Prémium szinten sem
PuMbA: Baromi jó a mintavételed akkor Én elég sokat ismerek, akár lakáson belül is tudok olyat aki 2 óra után azt mondta: oké, akkor ezt itt most hagyjuk. Az mondjuk igaz, hogy én kifejezetten sokat mozgok kijelzős témában, plusz a laptopok is ugye tartalmaznak egy ilyet, ergo nem nehéz belefutni olyanba, akit mintha gyomorszájba vertek volna úgy hoz vissza valamit.
[ Szerkesztve ]
-
-
Tikakukac
titán
Azt, hogy hány éve ki volt hülye, nem nagyon tartozik a témához.
Az, hogy milyen tempóban toljuk a felbontást és ehhez hogyan megy minden más ami az egész környezetet kiszolgálja, na az igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest