- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Monitorkalibráló eszközök
- Vezetékes FEJhallgatók
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Ubuntut használják talán a legtöbben (?), nyilván ez is okozhatja azt, hogy több a rossz vélemény is róla, illetve több problémát hallani (nagy számok törvénye). Ha Archot is annyian használnának, mint Ubikat, ott is lenne annyi nyűgje az embereknek szerintem. Csak a legtöbb kezdő júzer nem azzal fog kezdeni, hogy X oldalt elolvas, mielőtt egy Archot telepít magának, hanem inkább next-next-finish-sel felrakja valamelyik Uborkát.
Akik meg nem kezdőknek való rendszert telepítenek, azok meg értenek már annyira a dolgokhoz, ergo nem is fogsz annyi nyűglődést hallani/olvasni, hogy "mi ez, hogy ez, merre ez, mé' nem megy ez". 
szerk: biztos sok baja van az Ubinak, nem is akarom az ellenkezőjét állítani, de azért az Ubuntunak köszönhető az, hogy mennyi új (és jó) disztró született és ezek hatására mennyivel jobban terjed a kezdő júzerek között, vagyis a Linuxot is egyre többen ismerik meg, még akkor is, ha rossz dolgokkal, hibákkal is találkoznak.
-
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
"...Persze, még ki is emeltem, hogy nekem nem volt bajom az SW centerrel, simán felrakott mindent, de igen, fóbiám van. Egyébként tényleg van, mert az Ubuntu milyensége magának "A Linux" megítélésének is árt..."
Én nem vitatom, hogy az utolsó mondatod igaz, de az meg a Te megítélésednek árt, hogy állandóan Ubuntuzol, pláne, ha kiderül, hogy éppen tévedsz. Én sem fikázom folyamatosan a RedHatet, meg az openSusét, pedig lenne miért, csak akkor, ha véleményt kérdeznek róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- PlayStation 5
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Monitorkalibráló eszközök
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Akik meg nem kezdőknek való rendszert telepítenek, azok meg értenek már annyira a dolgokhoz, ergo nem is fogsz annyi nyűglődést hallani/olvasni, hogy "mi ez, hogy ez, merre ez, mé' nem megy ez".