Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
ubyegon2 #712 üzenetére
Jó tudni. Régen olvastam, hogy dobják ők is a 64 bitet, meg az oldalon sem találtam a letöltések között, ezek szerint a Community Editionök között kell nézni. Akkor menjen az a kettő, amit a #157-ben linkeltél. Nagyon helyesen, mert nem fogunk itt többé Mentol Fahéjazni, akármennyire is tisztíccsalya fogakat a Cinmanó.
(#713) Skullwipe: annyi féle felület és megoldás van, hogy nem is fogsz egy csomó mindenről hallani, ha nem próbálod meg. Az Openbox, meg az IceWM szerintem az a két legminimalistább felület, amit még Windowsról jövő user is tud használni, mert rendes körítéssel nem annyira fapados, szépre meg lehet csinálni. Az LXDE is Openbox néhány lxtool mellékelésével (LXDM, lxpanel, lxmenu, lxterminal, lxtask, stb.). Vannak ezeknél is minimalistább felületek, de az hagyományos desktophoz szokott usereknek nettó használhatatlan lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Shadow Of Mordor/GTA 5/RESIDENT EVIL II/CALL OF DUTY GHOSTS/STAR WARS SQUADRONS XBOX ONE JÁTÉKOK!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TECHNOGYM RUN EXCITE 700 Futógép eladó
- Laptop i7, 11. gen., 32GB Ram, 512 SSD, újszerű számítógép
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest