Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Épp ezen ment a vita nemrég, akkor már ketten vagyunk, akik egykutyának gondolják.
(#629) Dave™
Ez a reklámblokkoló analógia, ha lehet, még rosszabb, mint az előző félrecsúszott összehasonlítás. Reklámblokkolót azért használok, mert valamire egyáltalán nem vagyok kíváncsi (quasi nem direkt díjfizetést kerülök el vele), a spotifynál viszont kifejezetten a programot akarom használni úgy, hogy nem akarok fizetni külön érte - már aki használja ezt a kiegészítőt. Engem is zavarnak a reklámok a spotifyban, a próbahónap után gondolkodtam is az előfizetésen, de annyira nem volt lényeges, millió zenei forrás van még úton útfélen.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PlayStation Portal 2026.12.03-ig gyári garanciával eladó!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest