Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
taiji
csendes tag
válasz
vadkörte
üzenetére
vadkörte
Uhh, most nagyon szégyenlem magam
Nem gondoltam volna, hogy ilyen lehet alapból letiltva. VIszont most végignézem az összes rendszer beállítást, mert eddig csak amit kifejezetten kerestem azt állítottam be rajta.
Nagyon köszönöm a segítséged
Amúgy gyakorlatilag már majdnem minden programot beállítottam, feltettem amire szükségem van. Még a Corel Paint Shop Pro helyett kell találnom valamit (nem Gimp-et), és kész is vagyok a mindennapi használatra.
Még a Windows alatt már seedelt torrenteket is vissza tudtam úgy tölteni Manjaro alatt, hogy ne legyen gond.Dave™
A Dolphin alatt kedvencekbe rakott mobilos ftp elérést kipróbáltam, és teljesen kényelmes lesz így nekem, köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium, 87% akkumulátor, Tactical Aramid tokkal, fóliával
- Ryzen5 win11 PC(RX6400/16gb/SSD/win11/Ryzen5-1600)
- MacBook Air 13" - M4 - 16 GB - 256 GB - 3 ÉV GARANCIA
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél) (ELKELT)
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem gondoltam volna, hogy ilyen lehet alapból letiltva. VIszont most végignézem az összes rendszer beállítást, mert eddig csak amit kifejezetten kerestem azt állítottam be rajta.