- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- OLED monitor topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós kamerák
- Hobby elektronika
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skullwipe
senior tag
Az editálás előttit láttam, akkor még nem volt semmi róla. Igen, ezért kérdeztem, mert most már láttam hogy milyen a dolog, és roppantul tetszett, hogy csak egyszerű kattintás az egész. Én mondjuk egyből kilövők dolgokat, és ahogy csak lehet egyszerűsíteni szeretem a rendszert. De akkor is érdekes, hogy mielőtt kipróbáltam ezt a rendszert nem ment sehogy se a program, és ez mással is így volt a mintnél is. Én nem vagyok profi, de sok mindent megértettem már linux szinten, és azt kell mondjam, azt de utálom, amikor mindenképpen wint erőltettnek valakire, miközben linux rendszeren közel se lenne ennyi baja, főleg hogy ha csak netezésre kell. Játék az más kérdés, akkor tényleg kell az erős vas és csak nv és intel páros elkerülhetetlen a simulékonyabb dolgokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nintendo Switch 2
- OLED monitor topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- PlayStation DualSense Edge kontroller AKCIÓ!!! // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest