- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Mint már párszok ítram van egy kevés Linux-os múltam, de azért inkább vagyok laikus, mint hozzáértő.
Volt azon az öreg laposon már Linux - Mint Mate - meg virtuálban itt-ott van pár linux-om (Manjaro KDE/Gnome/a cégesen XFCE, Mint Mate/Cinnamon, Ubuntu, OMV (igaz nem linux, de még HighSierra is)) így nem volt teljesen ismeretlen és szerintem van bennem nyitottság is.
Az eddigi tapasztalataim alapján az öreg vasat simán felismerte, nem kellett bűvészkedni a TLP-vel, meg driver-t vadászni rá. A biometrikus szenzort kell még beüzemelnem. A W7 Vista driverekkel működött, de voltak kehék rendesen.
A terminal utasításokkal kicsit barátkozok még - igazad volt, ha nem akarom nem használom - de ahogy elnéztem nagyon nem különbözik a debian-os utasításoktól.Szerintem jól megleszünk. Ki tudja, egy nagyobb SSD esetén lehet, hogy az asztalira is feltenném dualban a W10-zel... Az biztos, hogy ha le tudnám cserélni az öreg Misit egy HP/Lenovo sub-ra, nem foglalkoznék Win-nel. A Manjaro eddig megvett
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem is gondolnád, hogy milyen komplex külső akkut gyártani
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux Mint
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest