Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
válasz
tonyqa23
üzenetére
Szerintem az előttem szóló kolléga okosat mondott.
Én ezt követném a helyedben:
Itt is egy használhatóbb videó hozzá. Szerintem sem érdemes megborítani a hdd-det. Max ha tettszik, akkor majd feltelepíted. Ezt meg nyugodtan tudod törölni a-nélkül, hogy a Windows-odat bármi bántaná.
Egy kezdő embernek teljesen felesleges az egyesek által ajánlgatott ilyen olyan partíciókkal foglalkozni mély szinten, mert ahhoz tapasztalat kell. Pontosan az ilyen tanácsok miatt utálják meg az emberek az éppen megtanulni kívánt operációs rendszert. Mert mindjárt azzal akarják megismertetni, hogyan kell byte szinten a hdd-t darabokra szedni, ez meg nem érdekli a legtöbb kezdőt, engem sem ez érdekelt az első linuxos éveim során. Ez kialakul, ha érdekel.
De először inkább nézd meg, hogy a rendszer tettszik-e, mert ha nem, akkor csak sokkal több fejfájást okozol magadnak...
-
ribizly
veterán
válasz
tonyqa23
üzenetére
Én azért először mindenképpen egy virtualbox / virtual pc-ben nézném meg a helyedben mielőtt még nagyon mélyen belevágnék egy ilyen 180°-os fordulatba, ugyanis, ha valamit benézel telepítés közben akkor aztán oda minden ami a gépen volt. És habár nagyon sokat fejlődött a "userfriendly-ség" jegyében ez a része is a dolognak azért nem árt ha valamennyire ért az ember hozzá (értsd már látott előtte legalább egyszer egy ilyet).
Amúgy meg sok sikert hozzá és legyen benne örömöd!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Yettel topik
- Arc Raiders
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Lexus, Toyota topik
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tesla topik
- További aktív témák...
- DELL P2418HZm monitor Webkamerával! 1920x1080 IPS panel állítható magasság HDMI, PIVOT
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Eladó többfajta rig keret! + tartozékok!!!!!!!
- HP 2400 WAT szervertáp - HASZNÁLATLAN
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb új!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest