- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2025: AI a grillsütőben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szép és jó... csak az ára nem kompatibilis velem
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
eight
senior tag
Elnézést, talán egy + vesszővel nem értettél volna félre
A Maximus V GENE Micro ATX Z77 az 245x245mm, tehát tényleg nem sokkal kéne nagyobbá tenni a Progidyt hogy beleférjen. Ahogy #11-nél írtam is, szerintem ITX-nek túl nagy az a ház, jobb lett volna ha még egy pindurkával megtoldják és mATX-et csinálnak belőle.
-
v3g374
tag
Jók ezek a kis házak, de nem értem miért nem lehet legalább két bővítőhelyet belerakni. Ezekhez mindenképp kell egy normális hangkártya (ha filmezni, zenét hallgatni akar az ember).
-
engusz
veterán
Ha tippelnem kell, akkor még egy kicsit odább van a Lian Li házak tényleges debütálása. A Prodigyról pedig biztosan tudjuk, hogy július elején landol.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
törölt tag
Jó lenne már ajtó mögé tenni (vagy oldalra kivezetni, de felőlem akár el is lehetne felejteni) az előlapi csatlakozókat, mert ez így picit gagyi.
ODD hely sem kell, legyen rajta egy bekapcsológomb, aztán ha 100 USD alatt van, akkor köszöntem szépen, megyek érte a bótba.És igen, én is érzem, hogy ebből valószínű paradigmaválás lesz, ill. Mac Mini.
-
kiskaktusz
addikt
Nagyon szép
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
Tibor_560sec
aktív tag
Hát szépek lettek ezek is ...
Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™
-
Silentfrog
veterán
Attól,hogy postaláda kinézete van azért nekem nagyon tetszenek ezek a házak,az árukat leszámitva
-
-
raper
senior tag
Nekem ez az utazótáska kivitel tetszik ettől a cégtől: [link]
[ Szerkesztve ]
-
eight
senior tag
válasz Bogyó bá' #10 üzenetére
Igen hozzáírtam mert lemaradt, elnézést
Nekem is nagyon tetszik az új Bitnefix, de szerintem ITX-nek egy kicsit nagy. Egy akkora házon az a pár plusz centi hogy mikro-ATX-es legyen már nem oszt nem szoroz. Pl. ROG-GENE-vel egy nagyon pofás és teljes értékű kis erőmű lehetett volna, de hát semmi sem tökéletes ugyebár
szerk: visszatérve a témához, szerintem azt az 5 mm-ert simán kifaragod a házból ha nagyon akarod
[ Szerkesztve ]
-
eight
senior tag
Az elsa ELSA GLADIAC GTX 560 Ti mini 1GB csak 170mm, de a hűtését annak is egy-slotosra kéne variálni valahogy
bár ha álmodozásról van szó, akkor inkább egy olyan Bitnefix Progidy-t kérnék szépen ami egy hangyányival nagyobb és belemegy egy ROG-GENE
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
Szopás van, mert a legkisebb - már használható teljesítményű - 1 slotos 5770 sem fér bele 4 mm híján... 184mm a kártya, 180mm fér bele. Akkor ennek így tényleg semmi értelme.
nVidia oldalon sem jobb a helyzet, egy single slot-os GTX 450 210 mm hosszú...
Hülyék ezek a LianLi-nél???
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
tilinko70
csendes tag
Új konstrukciónál, és 150 dodó-ért jó lenne már elfelejteni az USB 2.0-őt.Hiába Lian Lee.Óriási hiba.
[ Szerkesztve ]
üdv. tilinko70@citromail.hu
-
hemaka
nagyúr
Hű, de elfogadnék egyet
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Bogyó bá'
nagyúr
A kisebbik kifejezetten teszik, a hozzá adott jó minőségű táppal a várható kb. 35-40 e Ft-os ára sem tűnik megfizethetetlennek. A nagyobbik az kevésbé, mert itt táp sem jár, valamint ugyan van egy bővítőkártyának hely, de egy egy slotossal manapság a legtöbb prociba integrált GPU már kezdi felvenni a versenyt. Ha 2 slotos kártya bele menne, akkor jó kis "energiabombát" lehetne építeni ITX-alapokon.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
aktív tag
majdnem elkezdtem gondolkozni, hogy veszek ilyet, aztán megláttam az árát. mitől ilyen kib@szottul drágák ezek??
Peace is a lie, there is only passion...
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vissza a PC Masterrace-re
- EAFC 25
- PlayStation 3
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...