Hirdetés
- Projektor topic
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Androidos fejegységek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yaksy
csendes tag
válasz
Litván Zongora
üzenetére
Nekem ez a Shure az első komolyabb fülhallgatóm. Mielőtt megvettem volna a V10emet hidegen hagyott a fülhallgató téma, pedig eléggé ki van élezve a hallásom a minőségre. Audiofilnek nem mondanám magam csak zenélgetek. Mielőtt elhatároztam , hogy ráfekszek komolyabban a minőségi zenehallgatásra, kb 1 hónapot vaciláltam, hogy milyen fülest vegyek ami belefér a keretbe és most ott tartok , hogy (totál elégedett vagyok a füldugommal ,mert annak is bevált a comply szivaccsal) nem hagy nyugodni a téma. Lehet meg kell hallgatnom eme példányt is. Meg van még delikvens.
Azthiszem rákattantam a témára😰 -
válasz
Litván Zongora
üzenetére
SM E80 biztosan jó!

64Ohm +-10% az Imp. érték (IE7 -re köröket ver pl... sőt duplája az IE7-nek, hangzást és erősséget nézve!
)L
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Projektor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Androidos fejegységek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 14T 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 15 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 15 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 14C 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bontatlan iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4010
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

)