Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladogeppc
veterán
válasz
Aryon87 #3305 üzenetére
Nem tudom miben kellene más korszaknak lennie egy G2-nek.
Nem kell nekem sem a 2 nap, de örülnék neki, hogy egy mindenhol utált milliomosoknak való harapott alma akkufogyasztását próbálnák már elérni végre. Volt a legnagyobb változat, nagyon jó volt, de baromira el vannak maradva még a Droid változatosságától. Sajnos tele van millió apró hiányossággal az IOS, közbe körbe van hype-olva.
A google vagy a Waze navigáció tök mindegy melyik chipseten fut. Az egyik fejlettebb chipset mint a másik, ennyi. Snapi 800 vs 810 vs 808. Nem a játékok minőségéről beszélek, nem is érdekel milyen effektek hogyan mennek. G2 alatt is ugyan azt a navigációt használom mint most ezeken.
Egyáltalán nem sírok. Miért sírás ha valaki leír valamit ? Nem értem. Megállapítottam valamit
Az, hogy nekem meg mim van, az a saját dolgom. Úgy gondolom minél több telefon, annál több tapasztalat. V10-em még nem volt, véleményt úgy gondolom még nem formáltam. Kérdeztem, utánajártam, ennyi.
Prémium, minőségi darab, sőt továbbmegyek. Nem az LG tehet a Snapi túlfogyasztásáról. Külföldi szakmai topikok már a megjelenéskor megállapították, csodák meg nincsenek. Jók a mai prockók nagyon is, még az akku technika nem bírja követni. Majd lesz ez jobb is.
Itt is megjegyzem, hogy az LG akkor is a szívem csücske lesz, nem csak a szervíz hozzáállása miatt, hanem a cég illetve a vezetés pozitív szemlélete miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest