-
PROHARDVER!
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
E2E4
aktív tag
1. A Sabre IC-k (DAC+AMP) csak vezetékes csatlakozás esetén működnek, akkor kapcsolható be a "Hi-Fi" mód. Ahogyan azt gretzky77 fórumtárs megírta. (Magánvéleményem szerint egy BT eszközzel használni ezt a készüléket eretnekség. De hát' mindenki maga dönt.) Szóval ha van kábeles csatlakozási lehetőség, érdemes azt előnyben részesíteni. De javaslom, hogy teszteld le.
2. A stemplar07 fórumtárs által ajánlott L extender + impedancia adapteres hardveres trükkel előhozható "high gain" funkcióval; valamint a Poweramp lejátszó a hozzá letöltött alpha-build-700 kiegészülős szoftveres megoldással olyan minőségnövekedés érhető el, hogy a Toyota - Lexus hasonlatban a Lexus helyett majd egy másik autó is bejön a hasonlatba. (Ezekre várok én is - már megrendeltem - és ha meglesznek, erről is lesz személyes tapasztaláson alapuló részletes(ebb) írás - terv szerint az összefoglalóba is kerülne ebből.)
Taci - Üdvözöllek a csapatban!
Jómagam még egyenlőre tesztelem 5.1.1 Androidon, de hamarosan váltok 6.0-ra én is. (Sok idő elmegy ezzel a tesztelgetéssel, de aki téma összefoglaló írására szánja a fejét, az ismerjen meg a lehető legtöbbet a telefonból.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)