Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• E2E4

aktív tag

válasz Doller #1781 üzenetére

1. A Sabre IC-k (DAC+AMP) csak vezetékes csatlakozás esetén működnek, akkor kapcsolható be a "Hi-Fi" mód. Ahogyan azt gretzky77 fórumtárs megírta. (Magánvéleményem szerint egy BT eszközzel használni ezt a készüléket eretnekség. De hát' mindenki maga dönt.) Szóval ha van kábeles csatlakozási lehetőség, érdemes azt előnyben részesíteni. De javaslom, hogy teszteld le.

2. A stemplar07 fórumtárs által ajánlott L extender + impedancia adapteres hardveres trükkel előhozható "high gain" funkcióval; valamint a Poweramp lejátszó a hozzá letöltött alpha-build-700 kiegészülős szoftveres megoldással olyan minőségnövekedés érhető el, hogy a Toyota - Lexus hasonlatban a Lexus helyett majd egy másik autó is bejön a hasonlatba. (Ezekre várok én is - már megrendeltem - és ha meglesznek, erről is lesz személyes tapasztaláson alapuló részletes(ebb) írás - terv szerint az összefoglalóba is kerülne ebből.)

Taci - Üdvözöllek a csapatban!

Jómagam még egyenlőre tesztelem 5.1.1 Androidon, de hamarosan váltok 6.0-ra én is. (Sok idő elmegy ezzel a tesztelgetéssel, de aki téma összefoglaló írására szánja a fejét, az ismerjen meg a lehető legtöbbet a telefonból. ;) )

Új hozzászólás Aktív témák