- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
Nem szokatlan.
Nem voltam rest, és a GSM arénán kilistáztam a ma kapható hasonló kiépítésű telefonokat.
Az első 70 telcsiből 62-ről tudtam megállapítani képről, hogy hol van a vissza gomb.
35-27 arányban a baloldal nyert. De csak azért mert a jobbosok között rengeteg Xolo meg hasonló "elterjedt" modell volt!
Igazából a hazánkban komolyabb mennyiségben forgalmazott márkák közül csak a Samsung használ jobboldali "vissza" gombot.
Szóval egyszerűen nem értem, hogy ki és milyen felmérés alapján meri kijelenteni, hogy a baloldali "vissza" a szokatlan...meg "fordított"? -
Rover623
félisten
Szerintem kár rugóznod ezen a "fordított gombkiosztáson"...
Ilyen nem létezik.
Járd kicsit jobban körbe a piaci kínálatot és rájössz, hogy nem egyedi dolog a baloldalra tett "vissza" gomb!Ha meg gonosz akarnék lenni, akkor azt is mondhatnám: az a szabványos!
Az Android piacon a Google az úr, ő diktálja a divatot...márpedig emlékeim szerint az összes referencia teló és a - szintén hozzájuk köthető - most bejelentett Moto G is ilyen kiosztással jött!
Tehát a baloldalon lévő vissza az standard...a többi a fordított! -
Rover623
félisten
"A baloldalon tudjuk bekapcsolni a készüléket, ez a gomb viszont egy kicsit mélyen ül és a nyomáspontja sem az igazi. "
(Ez már nem az első eset itt...
)
Bog:
"Az L9 II árban és tudásban az Xperia SP-hez és az Alcatel Idol S-hez van a legközelebb. Meg a Nexus 4-hez, talán."
A Nexus 4-hez?
Ez komoly?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Trollok komolyan
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged