Új hozzászólás Aktív témák
-
laci23-1
tag
srácok!
hogy tudom felrakni vagyis letölteni a Market-ot mert rájöttem annyiba más a v20b hogy teljesen csupasz! Market sincs benne telepítve! Viszont sokkal gyorsabb mint a v20aok megvan csak HR kellett és vissza állt a market...
[ Szerkesztve ]
még csak most szeretgetem...tanígatom
-
Zyrius
aktív tag
Visszakaptam a vodafone-tól a tlefont 2.1-es androiddal, most nem érzékeli a SIM kártyát. Vihetem vissza. Október közepe óta nem tudom használni a telefont ez egy kész vicc...
https://StellarGear.eu - amatőr csillagászat és asztrofotós bugdácsolások
-
darál0w
Jómunkásember
-
ruzsabazsa
aktív tag
Én sok mindent nem tapasztaltam a v20a-val.Egyből rávágtam szinte a b-t és annyi kijelenthetek hogy a live háttérkép használatával vagy mondjuk egy zenehallgatás közben a menügörgetés már belassul.Van 65mb szabad memóriám,animációk kikapcsolva...csak ami kell.Viszont hamarabb feléled a teló mikor telefonálok éppen vagy csak készenlétben van.Névjegyeket gyorsabban görgeti és használhatóbb és a menüpontokat gyorsabban nyitja meg.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz ruzsabazsa #15006 üzenetére
alapbol 65mb szaabd hely van?
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Simtu
senior tag
Sziasztok!
1.6 alatt szeretném megoldani az app2sd-t. Korábban már sikerült egy 2 GB-os kártyával. Most egy 8GB-ossal szertném.
Eljutok odáig, hogy létrehozom a 2db partíciót. Egy kb. 7GB-os fat32 + 1GB-os ext2-t.
GScript már régebben fel lett installálva, így már csak az app2sd-s 2 könyvtárat másolom fel, ahogy az 1-es hsz-ben van.
Viszont hiába másolom fel a teló nem látja már a fájlokat, így a ghost script sem.Most már nem is látja a telefon a kártyát, sőt másikat sem. Pedig rajta keresztül csináltam a particionálást, és minden oké volt
-
ruzsabazsa
aktív tag
Csak egy Navigáció
-
joestone
addikt
válasz ruzsabazsa #15008 üzenetére
Az 1.4.1 a legstabilabb overclockos. Csak recoveryből telepíthető.
Az összes overclokos kernel esetében elfőfordul a wifi mellett bakapcsolt BT esetén restartol,a telefon. -
darál0w
Jómunkásember
-
balintka
addikt
válasz darál0w #15007 üzenetére
117 Mb-ról indul.
Párom telefonját is frissítettük ma V20b-re (rózsaszín Vodás 1.6 V10c-s volt), sikeresen. Viszont rohamosan merül az akksi mindkét telóban! Az enyémben 60%-on áll, az övé 80% és csak beállítgattuk, semmi mást nem csináltunk rajta. Miért lehet ez??
Feltelepítettem az Astro-t, de az SD kártyára másolt apk programokat nem telepíti fel, azt írja ki, h could not open apk file. Ez miért lehet? Miért nem lehet SD-ről programokat feltelepíteni?
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
vmi nem klappol nekem ezzel az 1.3.b04el...
néhány menüpont nagyon lassan és akadozva jön be...pl a hívás beállítások.
utolso probaképp felteszek egy 1.4.1bt.
-
balintka
addikt
válasz Blokkolnam0 #15018 üzenetére
Igen, volt, mindegyik telefonon, azzal 3 gombos módszerrel (fel+home+keresés). Flash előtt és után is volt.
[ Szerkesztve ]
-
barnaki
aktív tag
joe mi a helyzet a 2.2.1-el?
Lesz stabil room?
Oroszok csinálgatják?
csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot.
-
I.papi
tag
Én nagyon remélem lesz fullos 2.2,mert a jelenlegi ami beszerezhető nagyon gyors,na meg alapból 138 mb a szabad memó most próbálgatom
csak ugye nem működik minden de azzal ha kész tuti frankó lesz az 540. -
-
darál0w
Jómunkásember
astroban mit kell modosítani, h tudjak törölni system mappábol?
-
laci23-1
tag
válasz joestone #15005 üzenetére
szia!
Tudnál abban segíteni hogy felraktam az applanet progit gondolom ismered!
Nos mindent update-ni szeretett volna amit engedtem is neki (camera, virtualbillentyű stb.) de sajnos nem tudta mert ugye rendszeralkalmazások! Az lett az eredménye hogy semmi se megy a telefonon még egy sms-t se tudok írni mert a billentyűzet sincs csak a teljes alapok maradtak meg!
Most mit lehet tenni? Gondolom újra kell rakjam a rom-ot vagy van más megoldás!
Köszi ha tudsz válaszolnimég csak most szeretgetem...tanígatom
-
joestone
addikt
válasz laci23-1 #15027 üzenetére
Ha normális rendszert akarsz akkor rakd újra a romot.Vissza lehetne másolni a gyári apk fájlokat a telefonra adb-n keresztül , de mire mindent visszamásolsz és beállítod a megfelelő jogosultságokat az lényegesen több idő mintha újraraknád a rendszert és nincs az a veszély hogy véletlen kimarad egy fájl és valami nem működik.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz joestone #15031 üzenetére
már nem a black van. v20bhunmod.
az 1.4.1 az sd kártya hiba miatt nem jo.
az 1.3.b04 pedig rendszertelenül fagyott és pár menüpont is lassu volt néha..
a root explorer már megvan. root és app2sd is.
remélem a következő romjaid már menni fognak nekem is
-
-
I.papi
tag
Valaki aki használ ADW launcher-t kérem árulja már el,a menügombra ráhúzam egy appot,hogy a francba kell levenni onnan? nem akarnék megint resetelni a menü gombra gondolok..
-
I.papi
tag
valamint a quadranr teszt mennyire megbízható? szerinte jobb az érték 2.2 alatt mint a SGS
-
barnaki
aktív tag
na ha ebben tud valaki segíteni azt megköszönöm
láttam hogy joe írta a 2.2-es boot dolgot amit ugye qurx összepakolt és 4pda.ru- oldalról tölthető le. De nekem az istenért nem akar onnan semmit leszedni, mert mindenre azt írja ki hogy 404-es hiba meg törölve meg stb...
Oda be kell regelni, hogy én bármit is letöltsek?
Vagy az oldallal van valami gáz? Már 3 napja próbálom letölteni a brother in arms2 nevű játékot, de nem tudom,
csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot.
-
joestone
addikt
válasz laci23-1 #15033 üzenetére
csak manuálisan szerintem. még sosem csináltam frissítést lg updaterrel.
A recoverys rom felmehet , de előfordulhat hogy a késöbbiekben már csak recovery engedélyezett romok(kdz) mennek fel a telefonra. A recovery engedélyezett rom teljesen megegyezik a gyári rommal csak lehetővé teszi a recovery menü telepítését. Cserébe viszont téglázódás veszélye nélkül lehet romot cserélni a telefonon olyanra ami létezik update.zip es formátumban.(black,beluudj, 2.2, quarx black, vasquez stb) -
balintka
addikt
válasz Blokkolnam0 #15021 üzenetére
Jók, újak a telók, az enyém 2x volt töltve 16 órát, bnőm telója tegnapi, az is kapott kikapcsolva 16 órát. 15-20% körül dugtuk fel őket kikapcsolva.
Az enyém az első töltés után kb. 4 napot vitt el, éjjelre kikapcsolva, viszonylag kevés nyomkodással, a páromét még nem tudjuk, de ez ma gyorsan leugrott 80%-ra a frissítés után. Az enyémet is 100% töltöttséggel dugtam fel délelőtt felismertetni és frissítés után estig lement 40%.[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
-
gyulagy
tag
Sziasztok!
Napokban frissítettem V20a-V20B-re, sajnos ebben is benne van az a bug , hogy pld. xxxx@t-online.hu email címet a kötőjel miatt nem lehet beállítani.
Tudtok olyan mail klienst, ami több email-t is tud kezelni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest