- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
manokaki
addikt
válasz
DJ. Ru$y #3937 üzenetére
Nézz körül az a legjobb , de arra mindenkép kérdezz rá , hogy konkrétan hova készült és a szemed elött , bontsák ki a dobozt , mert ugye a töltön is lehet rögtön látni , hogy eu vagy ázsiai piacra szánták e !
De a legtutibb a doboz hátulján alul a fehér papiron a Black black vagy White White felett oda van irva hogy milyen országba vagy melyik piacra szánták , persze rövidive 3 betü !!! itt tudod lecsekolni az adott röviditést itt !
-
manokaki
addikt
Nekem a Spiderman rendesen fut rajta !
-
manokaki
addikt
valaki légyszi mesélje el privátban , hogy hogy kell telepiteni a Wild Blood játékot ebbena formában ?
-
manokaki
addikt
válasz
DJ. Ru$y #3778 üzenetére
Az europai változatnál vagy a telefononban megekeresed a frissitést a beállitásokban legalul és wifiről magátol frissiti , vagy a gyári szoftver update-tel frissited ami picit tovább tart T
Ha ázsiait veszel az kicsit sokkal bonyolultab
igy valahogy R2D2-féle telepítés
-
manokaki
addikt
Én a B-Tel-nél vettem tegnap nagyon kedvesek, és van ázsia meg europai piacra gyártott változat is 1 év garival, ja és nem 0%-os áfát játszanak mint a legtöbbje, igu a szla is jol jött! 104.000 Ft volt az Eis kivitel!
-
manokaki
addikt
na sikerült , mármint a gyári sofwer update-tel , a párom 1000 éves laptopjával elsőre felment rendesen !
Az én 4 magos gépemen kb 6x probáltam és mineg leállt ! Ezt se fejtem meg , hogy miért
-
manokaki
addikt
válasz
rgeorge #3658 üzenetére
igen a v10 f -re akart frissiteni a softwer update-tel , hivatalosan és 12%-on megáll és kiirja a Pc , hogy nincs kapcsolat , pedig összevan dugva rendesen ..
A telefonon pedig a frissités jel , illetve hogy please wait while uprgrade ....
a pc azt irja ki hogy huzzam szét az usb és vegyem ki az aksit és ujra csatlakoztassam és kapcsolja be a telefont ....
De megint leáll 12%-nál !!!
-
manokaki
addikt
lefagyott a frissités , a telefonon csak ez van S/W upgrade please wait while upgrading ....
és 12%-nál nem megy tovább ilyenkor mit lehet csinálni ???
Attila
-
manokaki
addikt
melyiket érdemesebb , a softver update-tel a pc-n vagy a magán a telefonon wifivel frissiteni v10b- v10f-re ??
Van különbség a kettő között gondolom ?
Attila
-
manokaki
addikt
válasz
zorromoto #3099 üzenetére
Osztom a véleményed 1 óra nyomkodás után , talán a widgetek hiányoznak
Azt le kell szögezni , de keményen hogy igy még telefonon programokat , alkalmazásokat nem láttam futni nagyon ott van az optimalizálása !!!!!!!!!!!
Bármit elinditok vagy futatok az 100% nincs akadás , lassulás , páratlanul fut minden , még a Facebook is , nem akad meg nem vár , rögtön csinál mindent !Jól összerakták nem csak külsöre ,de hardweresen is !!
Attila
-
manokaki
addikt
Picit átlovagolok az Iphone 5 -sök körébe , de igérem vissza térek mert ez a telefon eddig a legjobb !!!!!!!!!!!!!!!!
Attila
-
manokaki
addikt
a Bolti gari !?
Ahány hely annyi szokás ! Vannak olyan GSM boltok ahol nincs semmi gond a gariztatással , van olyan ahol szükséges egy kis meggyözés és van olyan ahol rögtön elveszik , csak a végén Te sirod vissza , hogy jo neked igy pixxxel hibásan is hangszoró nélkül csak adják vissza !
Attila
-
manokaki
addikt
Nekm a fekete ( Holland vagy Francia ) legalább is a felhasználoi kézikönyv alapján és benne volt mind a 2 NFC-s kártya ( Adam Phone )
Attila
-
manokaki
addikt
válasz
Beantech #2819 üzenetére
én inkább ugy fogalmaznék ha sokat vagy zárt helyen ( sötét ) pl. pince ,barlang, stb,
akkor mindenkép SIII , ha esetleg világosba is tévedsz néha és használni akarod a telefont akkor Lg 4X vag HTC One X !
Ha viszont a teljes kijelzőt élvezni akarod és napfényre is tévedsz néha akkor csak az Lg -t javaslom !!!!
Ezt azután bátorkodom mondani , hogy mindegyiket használtam 2 hétig ( az SIII-t 2x is ) !
Attila
-
manokaki
addikt
válasz
Fail3D! #2763 üzenetére
a Sony Xperia S után ez egy felemelkedés lesz a mennybe
, mint érintés érzékenységben mint a kijelzőben és gyorsaságban is !
Ezt garantálom !!!! Lehet , hogy legolcsobb 4 magos , de a legjobb is !!!
Ezt bátran kijelentem 2db SIII és egy HOX és egy HOS (s4) után !!!Attila
-
manokaki
addikt
Valakinek sikerült felteni az Igo-Primo-t erre a telefonra , ugy hogy alúl nem log ki kb. fél centi ?
Tud valaki esetleg segiteni ??
Attila
-
manokaki
addikt
válasz
jooker82 #2748 üzenetére
csak majdnem , voltam bent a T-nél hogy tudnak e adni nanoSim-t , hát nem tudnak ( Europark ) majd csak a jővő héten , mert elvileg majd az Iphone 5-tel érkezik , ja és ha a telefont nem ott veszed akkor 6000Ft a nanoSIM kártya !
Persze a telefont nem ott vettem volna !
Nem volt kedvem csiszolni meg vágni a mostani MicroSim-met , hogy jó legyen esetleg bele vagy nem
Nem kellett sokat gyöszködni mikor megláttam a hirdetést a fekete Lg-re az expresszben, hogy visszatérjek erre !!!!!
Attila
-
manokaki
addikt
Vissza tértem csak fekete kivitelben, ugy nekem sokkal jobban tetszik
Szerintem még mindig a leghasználhatobb 4 magos :-)Attila
-
manokaki
addikt
válasz
berbatov2 #2566 üzenetére
mert általában 1-2 hétig tartok meg egy telefont ( kiprobálom ) ez már 2 hete megvan , igazábol egy Optimus G-re várok , hogy végre elkezdjék forgalmazni !
De azt kell mondanom ez még a 4 magosok közül amiben semmi hibát nem találtam a napi használat során ! az aku ideje is egész jól beállt a V10f -fel !
a fényképezőről nem nyilatkozok mert , ha 2 Mpixelels lenne szerinetm nekem akor is elég lenne
Attila
-
manokaki
addikt
A telefonon se mindegy az 5 kapcsolat közül melyik USB modot választod ?? Illetve melyik van a telefonon alapbol kijelölve !!
Attila
-
manokaki
addikt
válasz
toto0569 #2414 üzenetére
ezen az oldalon jártál ? és kiválasztottad a PC Sync-t ??
Attila
-
manokaki
addikt
Nekem több telefonom ( okostelefon ) is volt az elmult 1 évben tölük és europai töltövel és mint mondtam lengyel nyelvü müködési utmutatoval illetve reklám papirokkal adták..
Korábban ( 2-4 éve ) szinte minden GSm boltos ázsiai telefont árult bolti garira , emlékszem nokia N79 és társai , volt egy pár belöle nekem is
De persze lehet most is !
Attila
-
manokaki
addikt
válasz
R2D20208 #2288 üzenetére
Nekem bevált, SIII - kevés Ram, gyenge fényerő, viszont remek és gyors mükődés..
HOX - gyenge aksi, reménytelen kijelző optimalizálás az össze ICS - es Htc-nek.. Gyege aksi, - szép kijelző.
Lg 4x - lehetne erősebb aksi idő, remek kijelzö, gyors müködés, bejött de várom az Optimus G-t!
:-)Attila
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest