Új hozzászólás Aktív témák
-
qfm
őstag
Tudja valaki, melyik az időtállóbb?
A CCFL, vagy a LED? Gondolom megvan a saját kis élettartamuk, és nem tudom hosszú távon melyik tartja jobban a minőségét.
(#24) Nyugdíjas
Őszintén szólva, most láttam a hírt, első gondolatom volt hogy benézek a monitorokhoz, hátha van róla valami, a rövid keresgélés után, összesen a te mondatod láttam róla, ami kb. ugyanez volt. Old_artist -t tudom hogy sok jó monitorral foglalkozik/foglalkozott, és mivel megláttam hogy előtte van egy, így úgy éreztem hogy érdemes megkérdezni. Sorry, hogy ennyiszer felmerül ez a kérdés, csak tájékozódok.
(#26) Nyugdíjas
15 évre nem, de a jelenlegi monitorom is 10 éve van meg, és most érzem hogy cserélni kellene, de csak valami jó minőségre. (tn-t nem szeretnék, a 10+ éves crt-m fényévekkel jobb).
Új hozzászólás Aktív témák
ph Itthon is kaphatóak az IPS panellel szerelt 23"-es modellek.
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- HTPC (házimozi PC) topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest