Hirdetés

LG IPS1 és IPS6 monitorok, már Magyarországon is

Magyarországra is megérkezett az LG IPS1 és IPS6 monitorcsalád. A Szuper LED kategóriába tartozó IPS panellel szerelt kijelzőket otthonra és irodába egyaránta ajánlja a gyártó. A felhasznált panelnek köszönhetően javult a színhűség, a betekintési szög mindkét irányban 178°-ra nőtt, a válaszidő 5 ms-os, valamint kontrasztarány is elég magas (dinamikus módban 5 000 000:1-re képesek). Nem elhanyagolható tényező energiatakarékosság sem, az ígéretek szerint az új típusok más modellekhez képest 27%-kal kevesebb energiát használnak, gyártásuknál pedig a veszélyes anyagok (halogén elemek, higany) használatát is mellőzték.

LG IPS1
LG IPS1 [+]

Az IPS6 sorozat 20-23”-es modelljeinek kávája mindössze 19,5 mm-es vastag, ami még a hagyományos TFT monitorokhoz képest is keskenynek számít. Az átlátszó nyak és az egyedülálló színek igen megnyerővé teszik a kialakítást.

LG IPS6
LG IPS6 [+]

Az IPS1 sorozat tagjai kifejezetten professzionális használatra lettek tervezve. A talp 110 mm-es magasságban állítható, a képernyő elfordítható, dönthető és álló (pivot) helyzetbe is forgatható, ráadásul még beépített hangszórókkal is rendelkezik.

A 23”-es IPS231P-BN készülék ajánlott bruttó fogyasztói ára 70 990 forint, a 23”-es IPS236V-PN monitoré pedig 71 990 forint lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés