Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #82729984

    törölt tag

    válasz Mikemend #26845 üzenetére

    Szerintem itt sokan forditva ültök a lovon (de ez már annyiszor de annyiszor ki volt tárgyalva).

    1, Először is, azért mert (teszem fel) 10 ezer készülékből 1 hibás még éppen nem fogják széria hibának hivni és nem fogják visszahivni az összes telefont. Ennyi erővel akkor az összes telefongyártó összes modellje állandóan visszahivás alatt lenne.... Ebben a fórumban van 26 ezer hozzászólás, és ebből kb. 3 esetben volt valóban ez a hiba, az összes többi csak rettegés hogy jaj mi lesz ha az enyém is olyan lesz... Ja meg annak a 3 embernek ez napi téma ahelyett hogy szervizbe vinné a készüléket.

    2, Ezért van a garancia. Ha elromlik majd megszerelik ingyen gariban 2 évig. Ráadásul az itthoni LG szerviz elég jóhirü, a legtöbb komment arról szól hogy 1-2 napon belül javitva lett a telefon (máshol ez hetekben mérhető).
    Ja hogy te valami tádzsikisztáni áfacsalt lopott telefont vettél? Örüljél az LG jó fej még azt is ingyen szervizelik 1 évig. Más gyártó szervize elhajt vele a búcs p.csába.
    De nem, tipikus magyar mentalitás, nem annak örülünk hogy az lg még a ki tudja honnan lopott telefont, nem is erre a kontinensre szánt telefont is megszereli egy sima gsm shopos számla ellenében, hanem _miért nem hivja vissza az összes készüléket_....

    Megjegyzem, akkor mekkorára nőne majd a fejetek ha visszahivná, csak épp közölné hogy jó, de akkor csak eredeti papirokkal hivatalos kereskedőtől való telefont szervizelnek, ami nem ilyen azt tessék visszavinni oda ahol vetted és ott reklamálni...

    És végül, az autógyártók és azok visszahivásait teljesen felesleges idekeverni. Azok sem hivják vissza az autóikat csak úgy, mert valami elromolhat rajtuk. Vannak tipusok amiknél pl. a kettős tömegü lendkerék fix 100e km-ren belül megdöglik. Tudod hányat hivnak vissza? Egyet sem. Ha gari időn belül van cserélik, ha nem akkor igy jártál. Ugyanez igaz részécskeszürőre meg még egy csomó más dologra is (és mindegyik sokszázezer forintos összeg). A BMW-nek van olyan motorja ami konkrétan megdöglik 100e km futásteljesitménynél (totalcaron van róla cikk) a kár több milliós. És egyet sem hivtak belőle vissza, igaz gyakorlatilag abból a szériából az összes 5 évnél idősebb autó már a roncstelepen van ez okból.

    Ennyi. Amit visszahivnak az csak és kizárólag az, ami balesetveszélyes-életveszélyes helyzetet eredményez (lásd takata légzsák vagy beragadó fékpedál egy másik esetben) és félnek a kártérítési perektől (főleg a csoportosoktól). Minden más esetben ott a garancia, vagy ha az lejárt akkor bizony igy jártál.

Új hozzászólás Aktív témák