- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Bemutatkozott az ASUS ROG NUC mini PC idei kiadása
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
vigyori78
őstag
válasz TeeJay #24683 üzenetére
20MB írás már mindenre elég : elmegy de azért nem mindenre elég főleg ha valami gagyibb kártya , 4K videóhoz 30 MB/s kell U3, amit korábban linkeltél 64gigás microSDXC kártyák hát elég sok fake leírás van közte.
A Samsung is az U1-et csak Full HD-hoz ajánlja.
Az U3-at már 4K-hoz ajánlja. -
Quqesz
nagyúr
válasz Technoman #24694 üzenetére
"Ó Leonció....a telefonom! Ez a hűtlen szar megcsalt.......egy bootloppal.....ez a galád. Az én szerelmem ilyenre vetemedett! Most mit mondok Maria Delgado Rafaela Messinek! Most hogy beszélem le a P9-éről! Hogy ez simulékonyabb mikor görgetem.....meg a családi fotók szebbek rajta......ahhhhh!"
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Technoman
őstag
-
-
GEIL
addikt
Bármelyik telefon elromolhat.....ezen kár előre stresszelni......bosszantó ha megadja magát...de ez "csak egy eszköz".....ha garis akkor javitják...ha meg nem akkor benyaltuk.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Quqesz
nagyúr
válasz andrys83 #24682 üzenetére
Enyém júliusi gyártásu és no problem......
gjoco1
Akkor sorban
Van hidden menü*#546368#*815#
Ha beléptél, akkor SVC Menu/LDB/LDB setting/MLT itt pipa ki(alulról második menüpont)
Van persze fejlesztői mód, cikkszám nyomogatása szintén az előhívó.....[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
-
andrys83
aktív tag
válasz hard74 #24685 üzenetére
elkeserítő hogy majdnem mindennap beírja valaki hogy lefőtt a telefon!Már lassan azon gondolkodom megválok tőle.pedig szeretem.mondjuk én decemberbe vettem.de sehol nem írják kit érinthet a hiba.az enyém fel van nyitva így félek tőle.bár leszarom a garit mert így is úgy is ki kell cserélniük ha kivan nyitva ha nem.mert nem egyedi hiba lenne
-
hard74
senior tag
válasz andrys83 #24682 üzenetére
Jelen. 2015 júliusa óta használom, és 15.májusi gyártású.Semmi hiba, igaz nálam maradt a lolli(Genisys 2.0).
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
kp78
addikt
Szeretném rátenni a G4-re a G2-n gyárilag lévő két videót, de amit innen le lehet tölteni, azt nem nyitja meg, mert védett. Mit kell ezzel még csinálni, hogy olvasni tudja? Vagy vkinek ötlete, hogy honnan lehetne még leszedni?
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
TeeJay
félisten
kétlem hogy a G4-be lenne ilyen gyors microSDXC támogatás
20MB írás már mindenre elég azt meg a Samsung EVO Plus bőven tudja és a Samsung flash kártyák bőven nagyon jók akárcsak a Sandisk is
annyi hogy a Sandisk trükkösen adja meg mindig a sebességet és nem tudni hogy a 16-32-64-es mit tud írásban...
nálam az ebay bőven jó 64gigás EVO Plus lesz az mindenre elégMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
andrys83
aktív tag
van itt még olyan ember akinek junius környéki a mobilja és még nem szállt el?vagy ez mindenkit érinteni fog?lassan mindennapos ez a bejelentés!
-
gjoco1
addikt
Sziasztok!
Elnéztést szeretnék kérni,hogy itt "újoncként"kérdezek.Jelenleg G3 3/32- es vasat használok és gondolkodom egy G4 vásárláson.Hirtelen felindulásból elolvastam az összefoglalót,viszont nem találtam azt,mint a G3 "Fórumon".Kérdésem az lenne,hogy ennél a típusnál is van lehetőség a rejtett menű elő csalogatásra?
Másik kérdésem,hogy ha igen mi a a kódja az MLT funkció kikapcsolásnak,és a fejlesztői mód ugyan úgy engedélyezhető-e?
Még egy,hogy ugyan úgy felismeri a TC a telefont,mint a G3?Köszönöm,hirtelen ennyit szerettem volna megtudni.Sajnos idő hiány miatt nem tudtam végig nyálazni az összes HSZ-t.
üdv:gjoco
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
Vikooo
addikt
válasz Aryon87 #24675 üzenetére
"Uj" telefontol ez a minimum, hogy jol teljesit
Nekem kb 6 honapos az akkum de jelentos romlast nem vettem eszre. Majd ha problemas lesz, gariztatom (szolgaltatos, 1+1 ev gari).
Ha nem cserelik akkor meg veszek egyet bele (4-5k az LG -nel ahogy itt olvastam).
Soha nem szeretnek unibody telefont vagy aminek nem cserelheto az akksija[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
OFF, de LG téma:
G3 topikban főzőtt rom formájában megvan a G5 felülete. Egész pofásan néz ki, ha itt nem vesződne a gari a nyitás miatt,
és lenne erre is, látom Genesys rom által van, kipróbálnám.
G3-ra lehet felpakolom a sajátjátMost én is elégedett vagyok az akksival. Valami volt a kártya miatt, de most hozza azt amit kell. Éjjel 4órás SOT-al zárta a napot a teló 13 óra elteltével.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
nheben
csendes tag
válasz Viktor0610 #24671 üzenetére
Nekem tök sötétben lehúzza 4%-ra. Ilyenkor ha feljebb húzom oké, de ha megint tök sötétbe viszem nem jegyzi meg mennyire húztam visszaveszi 4%ra.
-
Vikooo
addikt
válasz zombinyul #24666 üzenetére
Mennyi ideig tartja azonos fenyeron az automata? Par lux valtozas es mar szabalyoz. Maga a fenyerzekelo nem fogyaszt tobbet mint az allandoan bekapcsolt (kiveve amikor a kepernyo be van kapcsolva) kozelsegberzekelo. Es az sem fogyaszt sokat.
Szerintem tul van porogve az akku fogyasztas meg mindig. En nagyon jonak es kenyelmesnek talalom az auto fenyerot, foleg, hogy tuzo napsutesben nem kell keresgelnem a fenyerocsuszkat es bizonyos ertek felett a kontrasztot is tulhuzza, igy megjobban lathato marad a kijelzo.
Lehet aldozatokat hozni 0,5% akkufogyasztas javulas miatt de szerintem ezek a telefonok nem ezert lettek kitalalva, hogy a hasznos es kenyelmes funkciokat mellozzuk.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
zombinyul
addikt
válasz #03372544 #24668 üzenetére
Az az elsődleges, igen. Az 5s mérete az iszonyatosan bejön, csak ugye netezni közel se olyan kellemes mint a G4-en...
De lehet megvárom a 7-et, még eldől. Bár ha azt megvárom, akkor már lehet inkább HTC 10, mert az erősen must have.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
nheben
csendes tag
válasz Viktor0610 #24665 üzenetére
Hogyan?
-
zombinyul
addikt
válasz sszemtelen #24664 üzenetére
Én váltogatom. Kb ugyanolyan fényerőn használom, mint amilyenre magától is tenné.
Viktor0610: azonos fényerőn használom kb., mint amilyenre az automatika is tenné. Mégis jelentősen szívósabb az akksi. Mintha maga az érzékelő fogysztana sokat.
Haha, leszek. De marad a G4 is (elsősorban a kamera miatt, mert az újra és újra lenyűgöz).
[ Szerkesztve ]
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
MODERÁTOR
-
zombinyul
addikt
Van valakinek tapasztalata, a fényerőszabályozás mennyit fogyaszthat? Ma direkt manuálisra tettem a fényerőt, eddig nagyságrendekkel jobban bírja a megszokottnál. Tényleg ilyen sokat ehet?
-
tknof1871
őstag
Üdv! A telefonban az LG AirDrive-nál (Beállítások>Hálózatok>Megosztás és csatlakoztatzás>LG AirDrive) csak az elsődleges emailcím szerepelhet, amit az első bekapcsoláskor megadtam?
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
Levwi
aktív tag
-
Aryon87
félisten
válasz TeeJay #24657 üzenetére
Én innen néztem ki: [link]
32Gb-os EVO+ Samsung. Filózom hogy kell-e ekkora tárhelyes, vagy inkább veszek 2db 16GB-osat (G3-ba is kell) Keret erősen korlátolt.
Csak a márkákkal filózom hogy melyik a legmegbízhatóbb (Samu, Toshi, Kingston, meg van valami Lexar is, Sandisk stb, de szinte azonos áron mozognak)[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
TeeJay
félisten
válasz Aryon87 #24654 üzenetére
szerintem már leírtam hogy
ebay--> sinceritytrading és courtesytrading a két megbízható eladó
akik onnan rendeltek sosem panaszkodtak és olcsón kapható totál jó kártya meg pendrive is[link] tessék itt vannak a 64gigás microSDXC kártyák
a Samsung EVO 4300forint, itthon ezért 32gigásat nem kapsz a sarcok miatt[link] a 64gigás Samsung EVO+ meg 4800 szóval 500felár és 80/20megás olvasás/írás sebesség és biza ezek valós értékek sőt tapasztalat hogy az írás több is csak a Samsung óvatosan adja meg... nekem sima EVO van 16gigás és az is tud 20-22megás írást ami bőven elég hiszen úgyis csak USB2-vel tudod tolni gépről a telefonra a cuccokat, fotózáshoz videózáshoz meg 6MB-os írás is bőven sok
szerintem a G4-be sem kell gyorsabb kártya
én 64gigás EVO Plus-t fogok venniMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Aryon87
félisten
válasz Vikooo #24645 üzenetére
Ismerossel hozattam nemetbol, mert mondta hogy olcson kapni. O nem ert hozza, en meg nem gondoltam hogy nem lesz eredeti, csomagolasat nem figyeltem. Most utolag kerestem meg a kepet, s lattam hogy kinai feliratos
Ez van. Majd veszek eredetit. Addig marad a belso tarhely.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
zombinyul
addikt
válasz Peter.70 #24652 üzenetére
Sokkal kevésbé, mint az előzőek (pedig nekem azt van tapasztalatom, ez kb. a 15-ödik üvegfóliám ). Ráadásul mindig minőségieket vettem, mégis ez az első, ami annxira bubimentes mintha ráöntötték volna.
Le kéne a repedések miatt cserélnem, de egyszerűen nem jutok el a Westendbe. Mondjuk bőven használható most is, csak hülyén néz ki.Szerk.: az üvegfólia, meg a Spigen ellenére egy apró sérülés keletkezett a zsír új kereten is. Nem baj, könnyen megúszta(m).
-
zombinyul
addikt
Én vagy Auchanba,vagy MM-ba vettem lassan 1 éve a 32-es UHS-1-es Samsungom (igaz, drága volt, vagy 12 vagy 14k), teljesen eredeti, garanciás.
Fóliát meg a Westendből egy alaksori üzletbe (a forgóajtós bejárattól nem messze) fogok venni újra. 3,5k, 10h-s, bizonyított (betonra pofáraesés nagy erővel, a fólia elrepedt, 2 helyen lepattogott, de a kijelző sértetlen, igaz, rajta volt a Spigen tok is), és gyönyörűen felteszik (sőt, az esés óta se buborékosodik, vagy válik fel, ami kb példátlan. Plusz tapintásra is kiváló.
-
Levwi
aktív tag
Hellosztok nem tudtok olyan magyarországi boltot ahol lehet venni a g4-re üvegfóliát, és lehetőleg lenne náluk samsung evo+ 32 gb-os microsd kártya is?
A fóliával kapcsolatban meghallgatok bármilyen tapasztalatot, és véleményt, hogy milyet vegyek.
Várom a javaslatokat.
Előre is köszi.Xiaomi 14
-
nünüke1975
aktív tag
Van olyan beállítási lehetőség hogy ha volt egy nem fogadott hívásom és fölemelem a telefont akkor rezeg?
-
zombinyul
addikt
-
álarc
aktív tag
válasz killzone1987 #24642 üzenetére
Szintén!
Nem is használtam, és evett. Valami nem jó vele.
De ott a Waze, és böngésző alapon is lehet térképezni.
Szerencsére letiltható. (6.0) -
szaszaboy0
tag
Lehet nekem is problémás a kari mert mára a powerampból eltűntek a kártyán lévő zenék. Újra kellett szinkronizálni. Ráadásul ha onnan megy a zene akkor akadozik lejátszáskor. Idáig azt hittem a bluetooth fülessel van gond.
Üdv Szabi
-
Vikooo
addikt
válasz Aryon87 #24641 üzenetére
Ez ertheto, hogy egy rossz SD kartya kiakasztja a telefont.
Szerintem nyugodtan hasznalj eredeti SD kartyat, az nem okoz gondot.
Ha ebay -rol vasarolsz akkor van egy erosen ajanlott elado, tole vasarolj, amint megkapod, teszteld az SD Insight nevu appal, az megmondja, hogy eredeti -e a kartya (ki a felvezeto gyartoja, mekkora a kapacitasa stb). Ha megis gond lenne vele, visszakapod a penzedet (PayPal). -
Trespa
tag
válasz killzone1987 #24642 üzenetére
Tudom.
Mentem dolgozni azt a mobilnet be volt kapcsolva ,mondom mi van ha főnököm keres Viberen.
Igen csak láttam a kis ikont fent ,hogy állandóan megy a helymeghatározás azt szívta az akksit le mint a dög a térkép ,mikor egyszer se használtam a térképet .
komolyan 2 -3 alkalmazást telepitettem pluszba ,de olyanok vannak fogyasztók közt ,hogy csak nézek ..
1-3% de semmi .. csak 4 perc 30mAh ennyiLG G4->Samsung GS4->Nokia Lumia 800->SE Xperia X10 Mini-Mini Pro->X8->Nokia N97-N97mini->Thosiba TG01->Nokia 5300 xpress music-> és már ki tudja ..:D
-
Roland861010
veterán
Ezek után tudjam ,hogy mi fogyaszt.
-
killzone1987
senior tag
válasz Trespa #24634 üzenetére
Nekem legutóbb a google térkép 99%-ról 25%-ra leszívta az akkum 6 óra alatt úgy,hogy jó ha 10 percet nyomkodtam abban a 6 órában,végig zsebben volt...
Nézem az akku használatot,mert mondom lehetetlen,hogy ennyit merült,látom a google térkép beakadt mint kati nénibe a gyerek!
Úgy uninstalláltam mint a szél!
És nem mellesleg
1. Sosem azt használtam navigálni
2. Sohasem indítottam el!
5.1 Rootolt Lolly......... -
Aryon87
félisten
válasz Jumbozorz #24637 üzenetére
Igen. Kb 2-7 nappal szamolj nelkulozesre. Cseretelo nem biztos hogy lesz. Keress meg rajta kevesbe szembetuno hibakat, es emlitsd meg. A-Z-ig cserelnek mindent.
Mas: SD kartyam halalozasa ota a telom uzemideje a duplajara nott egyik naprol a masikra, miutan eltavolitottam belole.
12 oras akkuido, 3.5 oras SOT, es 13% jelen pillanatban. Naprol napra jobb.
Volt hasznalva boven: chrome, viber egesz nap, facebook, messenger, abbol nemreg kb 30p videochat, skype, 2x telefonalas, 1-2 foto...Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Jumbozorz
senior tag
Úgy néz ki én is bootloop hibát kaptam. 505-ös a telefonom...csak a szervíz marad?
-
kp78
addikt
válasz Trespa #24634 üzenetére
Nekem nincs is benne az akkumulátor használatában, pedig közbe-közbe néha megnyitom rövid időre.
És feltettem minden frissítést, ami mostanában jött.
Neked mit mutat ott? Hány %?„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Trespa
tag
Ez a Google térkép kiakaszt. Zabálja az akksit háttérben . Le is tiltottam helyette jó lesz a Here Maps is
LG G4->Samsung GS4->Nokia Lumia 800->SE Xperia X10 Mini-Mini Pro->X8->Nokia N97-N97mini->Thosiba TG01->Nokia 5300 xpress music-> és már ki tudja ..:D
-
-
Vikooo
addikt
SoundMagic ES18 fulhallgatot hasznalok, ma kiprobaltam a gyari, Quad Beat 3 -mat...eleg verszegeny a nem egesz 5 ezer Ft -os SM fuleshez kepest.
Csak ajanlani tudom, gyari utan zene fuleimnek(PowerAmp, Flac formatum, egyedi EQ)
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz resch13 #24625 üzenetére
G4-nél nehogy megszívd...
ráadásul nem EU-s készüléket fogsz kapni aztán lehetnek gondok a frissítéssel és egyebek...
én inkább a mobilkereskedes-t nézném meg helyedben ott már bizonyítottan egy csomóan vették és EU-s fasza telefont kaptakMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
DaDa
senior tag
válasz resch13 #24623 üzenetére
A garancián kívül nem hinném, hogy lenne más hátrány bár igazság szerint az egyetlen hátrány a garancia hiánya. Persze nem mindegy mennyiért sikerült beszerezned.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
DaDa
senior tag
válasz resch13 #24621 üzenetére
Honnan rendelted, külföldről vagy egy magyar kereskedésből? Ha itthonról és kapsz hozzá (IMEI-s)számlát akkor a garanciával sem lesz gond.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
resch13
tag
Sziasztok!
Egy kis segitseget szeretnek kerni. Probaltam rakeresni, de nem vezetett eredmenyre.
Figyelmetlenseg miatt sikeresen megrendeltem egy nem EU verzios G4-et. (Meg nem tudom pontosan, melyik verzio)
Lehet ennek akarmilyen hatranya a garancian kivul?
Koszonom! -
Snoop27
őstag
válasz MaxxDamage #24619 üzenetére
Koszi, ugy latom nincs nagy arkulonbseg koztuk, marad az Evo+.
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
válasz Snoop27 #24615 üzenetére
G4 -be akár EVO+ tudom ajánlani, de van sima EVO is (nem sok különbség van a 2 közt) - Ez biztosan eredeti Samsung , mert én is ettől az eladótól vettem a Samum még tavaly -
Áltlában AirDroid -on keresztül szoktam másolni (WiFi), de van mikor kiveszem a telefonból a kártyát és USB 3.0 olvasóba rakom és úgy másolok rá. (ami épp kell)
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
válasz Mikemend #24617 üzenetére
Hivatalos forgalmazót nem tudok, én is külföldről szereztem be (nem eBay)
Nem hiába "jó drága" , mert igazi minőségi darab!L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Mikemend
senior tag
válasz MaxxDamage #24616 üzenetére
Itthon lehet kapni ilyen Lexart? Láttam 633x-os verziót is, meg 1000-est jó drágáért, ezért is kérdezem.
-
válasz Snoop27 #24615 üzenetére
Meglehet, de nálam mind2 tökéletes.
Tudtommal a Lexar (Made In Japan) 600x (90MB/s) gyorsabb mint a Samu (Made In Korea) Evo (48MB/s) , nincs látható különbség a telefonba használva.L
-
Snoop27
őstag
válasz MaxxDamage #24614 üzenetére
Remek, koszi, akkor hamarosan en is be fogok szerezni egy 64 gb-ost. Mintha emlitette volna valaki, hogy memkartya hasznalatakor belassult a teloja, de ezek szerint fugg a kartya tipusatol.
[ Szerkesztve ]
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
válasz Snoop27 #24613 üzenetére
Teljesen jó , nincs lassulás (nálam biztos nincs)
64GB Samsung kártyám van, de van 64GB Lexar 600x (mind2 eredeti , nem China...)
.mkv filmek (720p , 1080p), sok zene (albumok, mixek) , dokuk, stb... (majdnem tele a 64GB) telefon minden gond és fennakadás nélkül kezeli mind2 fajtát.L
[ Szerkesztve ]
-
-
nünüke1975
aktív tag
Én ilyet használok.Előtte is ilyet használtam 3 évig csak 8 gb-at. https://www.pcx.hu/termek/kingston-16gb-microsdhc-class10-sdc10-16gb-memoriakartya-055688
-
andreas49
senior tag
-
TeeJay
félisten
-
Trespa
tag
válasz cicaslany86 #24605 üzenetére
Megbízható az eladó? Eredeti a SD kari?
Egy Pendrive-ot vettem Ebayen azt még nem jött meg ez volt 2 hónapja ..
Remélem az eladó házánál volt a földrengés epicentrumaLG G4->Samsung GS4->Nokia Lumia 800->SE Xperia X10 Mini-Mini Pro->X8->Nokia N97-N97mini->Thosiba TG01->Nokia 5300 xpress music-> és már ki tudja ..:D
-
Aryon87
félisten
válasz Vikooo #24600 üzenetére
Kinezetre eredeti. Passz. A csomagolast akkoriban lefotoztam, kinai irasos ugyan, de Samsung. Made in Korea.
Csak az a fura, hogy 2 het kulonbseggel, de mind2 kifingik.. Olcso is volt, 3000/db.
kep[ Szerkesztve ]
-
nünüke1975
aktív tag
Jó ez a G4.Ez az első LG telefonom.Gratula az Lg-nek hogy olyan tulajdonságokkal ruházta föl a telefont mint a manuális mód.Így olyanok mint én bele tanulhatok egy kicsit a fotózás rejtelmeibe.Szeretek fotózni és szeretnék jó fotókat készíteni.Még csak ismerkedek a telóval,de ez brutál jó
-
Trespa
tag
válasz Aryon87 #24598 üzenetére
Nekem vagy 6-7 éves kártyám van 8GB-os Samsung ,de sose volt vele gond,pedig vagy 5 telefonban lett használva intenzíven. Most is a G4-ben tökéletes működik
Az utóbbi években sok baj van a memória kártyákkal sok helyen panaszkodnak ,hogy nem jó vagy hibás ilyesmi,ahogy gondolom mindennél itt is romlik a minőség évről évre sok a parasztvakítás csak vegyék az a lényeg.
Telefonoknál is ez van egyre gyakoribb a hiba már mint pl gondolok én minden 6. telefon gyári hibás vagy az akksi vagy alaplap vagy szerelési minőség esetleg kijelző.LG G4->Samsung GS4->Nokia Lumia 800->SE Xperia X10 Mini-Mini Pro->X8->Nokia N97-N97mini->Thosiba TG01->Nokia 5300 xpress music-> és már ki tudja ..:D
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Autós topik
- Politika
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Diablo IV
- További aktív témák...