Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- A beágyazott rendszerek területére is jön az új EPYC generáció
-
PROHARDVER!
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Nagyon korrekt a szerviz, barmi gonddal megy be az illeto, 90%-ban javitjak az emlitett bajokat.
G3 repedessel es kijelzoelvalassal volt bent, a G4 meg gyors merules, repedesgyanu, kijelzobeeges (igen, jol olvassatok), forrosodassal. G3 az 2 nap alatt, a G4 meg 3 nap alatt lett kesz. Elobbinel banom hogy nem említettem a merulest es forrosodast, lehet az is kapott volna uj belsot + akkut. G4 teljes transzplantacion esett at -
Probert75
addikt
A Please Wait-ra jobbra fenn rá kell majd nyomni, mikor Skip Add.
De tess, itt van az onnan megnyitott letöltés.(#33187) SkyLine3000
A lengyel az független.
-
Fitzgerald
veterán
Köszi, igazából csak lefordítottam amit XDA-n írtak. Ha van TWRP, persze.
@Dunc
Ha mindent jól csináltál de nem marad meg a root, ezt próbáld meg:
Újra belépsz recoverybe. A boot zipet, a SuperSU-t és a Sharpening modot újraflasheled.
Csak ezt a hármat, a systemet nem. Ez utóbbit ugye ugyanúgy teszed fel ahogy a leírásban van, végén figyelsz a pipára, hogy ne a Sharpening modból rebootoljon a telefon. Utána nézd meg van-e root. -
Igazából ezekkel a szebb ikonokkal egy baj van csak, nem szép az inverzük, csak egy szürke folt....tehát vagy szép ikon szürke inverzzel, vagy kevésbé szép ikon szebb szürke inverzzel....
Na, szóval, egy szónak is száz a vége, összedobtam egy hevenyészett star wars navbar ikont, így sikerült, többet nem csinálok ám ha nem tetszik!
Letöltés 20 perc múlva a szokott helyekről, mert most cigi...
-
Utánanézek a neten, hogy van e hozzá alapanyag, sajnos nem mindegy, miből dolgozunk.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Más....Zolio3 készített egy kresztáblásat is, köszönjük neki is. Az eddigi navbar témák mennek V20p romon is, és LS990-en is. [link]
-
waces
aktív tag
összehasonlíthatatlanul könnyebb felrakni, mint a fólát (a fóliával kb 0% volt a sikerarányom, az üvegekkel meg 100%). először nedves, majd száraz kendővel áttörlöd (xprotectoros típusban van mind a kettő, ha másfélét veszel, akkor szemüvegtörlő nedves kendő és szemüvegtörlő száraz kendő), majd egyszerűen rárakod és újra áttörlöd. nincs buborék, nincs felpúposodás.
-
H.Bencike
aktív tag
2014 Szeptermberi. Ez még elvileg abból a szériából való aminek nem javították ezt a típushibáját. Fehér színű, eléggé látszik rajta. Vagyis csak nekem látszik eléggé mert tudom hogy ottvan a repedés
De eddig akiknek megmutattam hogy elrepedt elsőre egyik sem szúrta ki.
Én Győrbe fogom vinni szervízeltetni valamikor június környékén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Yettel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- BestBuy ruhás topik
- Politika
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest