-
PROHARDVER!
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kocka1977
csendes tag
Sziasztok
LG G3-on android 6.0 Rootolt fut!
Szeretném megkérdezni hogy lehetséges e az hogy a hívók képei nagyban jelenjenek tátcsázáskor és bejövő híváskor is! (teljes képernyőn)
Nem plus alkalmazásra és másik romra gondolok! Valahogy betenni a rendszerbe!
Full screen call stb alkalmazásokat már használtam de valahogy nem jön be hogy pluszba kell rátenni! És nem is mindig működik rendesen! -
Pistakiss
őstag
Sziasztok!
Van egy problémám! mint mondtam kicserélték a készülékemet, ezért teljesen elölről laktam be. Miután kb fél napot használtam, kijelezte, hogy kevés a memória, kb 305 és 500 MB-ot szokott jelezni. megnéztem, hogy ez hogy lehet és akkor láttam, hogy az "alkalmazások" a zabáló, 21.4 GB-ot mutat. Ez hogy lehet és hogy tudom ezt megoldani, eddig egy készülékemmel sem volt ilyen, az első G3-al sem. Hiába törlök bármit, hiába tiltok le bármit, előbb utóbb ezt írja ki.
Köszönöm előre is a segítségeteket! -
Casillero
tag
Üdv Mindenkinek!
Van twrp 3.0. Úgy tegyem fel mint az előzőt? -
Polazotti
csendes tag
válasz
Yondaime 四代目 #32389 üzenetére
4.4.2 stock rootolva, twrpvel
-
Yondaime 四代目
tag
válasz
Polazotti #32388 üzenetére
Thermal modified to 75°rc5.1.2 ez vagy Thermal modified to 75°rc5.1 with an extra step down changed ez? de van egy ilyen is: Thermal modified 75° c rc5.1.2 final recommended
melyik romot használod? az aláhúzott rész azt jelöli, 5.1.2 recommended az 5.1.2re ajánlott nem béta
-
Polazotti
csendes tag
válasz
macii97 #32387 üzenetére
Szeretnem modositani a thermalt.. innen melyik kell? 75 fokossat szeretnem. Thermal modified to 75°rc5.1.2 ez vagy Thermal modified to 75°rc5.1 with an extra step down changed ez? de van egy ilyen is: Thermal modified 75° c rc5.1.2 final recommended
illetve, twrp-bol felteszem es megy is?
-
kredo
csendes tag
válasz
gixxergabi #32380 üzenetére
Volt már rögtön ahogy jelentkezett a probléma de utána is ugyanezt csinálja. :/
-
Kirrr
aktív tag
válasz
gixxergabi #32384 üzenetére
Kamera alkalmazás cache törlése megoldja a dolgot, de szelfi nem megy
-
Kirrr
aktív tag
Fulmics 3.6-alatt ha belépsz a kamerába és átváltasz az első kamerára kifagy az app és nincs menekvés. Minden indítás ForceClose... nemjó ez így
-
GangBAng^
tag
válasz
gixxergabi #32380 üzenetére
camera FC
-
Polazotti
csendes tag
Valaki probalt mar MIUI-t?
-
kredo
csendes tag
válasz
gixxergabi #32374 üzenetére
Az akkut 2015.12.18.-án gyártották.
Szóval ez nem valószínű.
Hong-Kong-ból rendeltem a telefont lehet hogy a hosszú út alatt megsérülhetett? -
nash2
tag
Erre : [link] valaki ? Pár Telenor boltot felhívtunk, de sehol semmi...A webshopban sem szerepel a kínálatban ! Akkor most van újra készleten vagy nincs ?
-
gixxergabi
senior tag
elvileg nem, "hardweres dolgot engedélyez", ezért fog kevesebbet enni, gyorsabban reagál a környezeti fény változásra, de azt nem tom hogy csak auto fényerőn működik e...
van flashelhető változat bármely romra, van aki note5-re rakta, de van amelyik topicban g3-ra is 1link, 2link (de ebbe inkább nem ugrok bele, visszarakom fulmics, nem igaz hogy 2 naponta kell romolni)
(#32373) kredo ha már legalább egy éves, és sűrűbben elő fog fordulni, akkor valszeg az, de ne aggódj, fentebb taglalják, hogy nem vészes az eredeti ára
-
Kirrr
aktív tag
válasz
gixxergabi #32369 üzenetére
én felraktam a 3.6-ot, remélem segít az amúgy is fantasztikus akksiidőn.
ez amúgy csak megy, vagy kapcsolni kell?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
DrDobos #32363 üzenetére
Ezt a szolgáltató topikjában kérlek, ez a topik nem a szolgáltatókról szól, múltkor Telenor most Voda. Itt megtalálható a 3 szolgáltató kiemelt topikja.
Köszönöm!
varmi2
Telenor ebben a Voda előtt van, ők nyitották meg legelőször az összes kártyás előtt a 4G-t "zéró korlátozással", szóval ez nem nagy szó a Voda részéről szerintem. (zéró korlát = akármilyen SIM-ed van előfizetéses, kártyás, ha 4G képes a SIM, akkor mehetsz is a 4G-re)
"Minden előfizetője számára hozzáférést ad a 4G-s mobilnet-hálózathoz a Telenor Magyarország, mely a 4G/LTE hálózatának egy részét egy nemrég létrejött megállapodásnak köszönhetően a Magyar Telekommal közösen üzemelteti." Nem találom az oldalcsoporthoz tartozó cikket róla, konkurenciáról meg nem akarok linkelni, de Google hozza simán. -
gixxergabi
senior tag
válasz
varmi2 #32362 üzenetére
az annyira nem sok...
egyszer már linkeltem saját Lollipop V21a SOT-ot
3 nap 3 éjszaka ment 5 óra képernyőidőt...
Nekem nem hozott javulást MM, nyilván gyorsabb, de cpu-t nézve nem csoda hisz jobban is pörgeti,(ezért többet is eszik) készenlétiben meg 5 is jó volt nálam... (nem használok olyat ami ébresztgetné) -
varmi2
nagyúr
válasz
gixxergabi #32359 üzenetére
Mivel én nem nyomom szét a telót, így1- 2-3 óra képernyő idő van, míg a készenléti idő 40-60 óra közötti. Tehát elég 2-3 naponta tölteni.
Ezt sajnos nem tudom. Már vagy 6 éve vodás vagyok. A teló, meg független 3/32 verzió.
-
gixxergabi
senior tag
Most jött ki OTA-n a Fulmics 3.6 valami Asszertív kijelző technológia támogatással...
Ha valaki felteszi érdekelne milyen, mert így jónak tűnik, és ha még az akkut is kíméli?
-
varmi2
nagyúr
Egy kis beszámoló az MM-ről, lassan 2 hónapos használat viszonyában.
Sebességben fejlődött az 5.0hoz képest. Bár nekem azzal sem volt bajom. Az aksi jobban bírja MM alatt, 20-30% legalább is az én esetemben. De az előző főverzióval sem volt bajom.
Wifi, bt, hibátlan továbbra is. A gps jóval pontosabb lett. Tudok mutatni képeket, futni szoktam, egy sportpályán, és mióta az MM van fent ténylegesen kirajzolja a futópálya körvonalát. Eddig 5.0-n nem így volt, hanem voltak benne zavaró vonalak, mintha kifutottam volna a pályából, át a szomszéd benzinkútig, pedig nem csináltam ilyet
Egyedül ami negatív változás nálam, az az, hogy instabilabb a térerő. Ezt úgy kell érteni, hogy ha egy helyben van a teló, akkor semmi gond. De ha váltani kell, akkor elveszti a térerőt akár 1-2 percre is, majd csatlakozik újra, és onnan már hibátlan. Ezt így kell érteni ahogyan most mondom: otthon megy a mobil+wifi, az adatkapcsolat ilyenkor a wifit jelenti. De ha elmegyek otthonról, és elveszti a wifi jelet, akkor van. hogy1-2 percbe bele telik, mire észre veszi, hogy nincs wifi, és kapcsolódik a voda hálózatra az internet eléréséhez. Másik eset, ha utazok, és váltogatni kell az adótornyokat, ez is időbe telik neki, szintén 1-2perc mire vált, addig semmi jel nincs. De miután kapcsolódik, utána már nem veszti el, csak ha új torony jön.
Ennyi. Lehet, hogy a fw béta verziója miatt van, és javítani fogják később. Vagy amiatt, mert miután felraktam az MM-t, nem nyomtam gyári beállítások vissza állítását.
E hibák ellenére is marad a 6.0 fenn. -
kredo
csendes tag
Hello!
Hasznaltal vasarolt lg g3 am random kikakapcsol ha nem hasznalom illetve addig nem kapcsol be amig ki nem veszem az aksit es ujra be vagy toltore nem rakom.
Es ha jatszok egy durvabb jatekall akkor mint a lent csatolt kepen lemerul teljesen.
http://prohardver.hu/dl/upc/2016-02/18/582273_n72xqlxsdfkam2lh_screenshot_2016-02-18-17-18-54.png
Valami ötlet? -
Darko
senior tag
válasz
korpicschess #32348 üzenetére
Csak nekem is hihetetlen olcsónak tűnt és még azelőtt válaszoltam, mielőtt valaki megkérdi, hogy eredeti volt-e.
-
laci1892
őstag
Amúgy hadd kérdezzem meg nektek az aksi mennyit bír ki? El kezdtem használni egy G3 (32GB)-t mint céges telefon, a nap végére ( este 8) nagy előszeretettel szeret meghalni.
-
Darko
senior tag
válasz
korpicschess #32336 üzenetére
Kollégám 3500 ért vette januárban és eredeti volt.
-
Pietro 22
aktív tag
Sziasztok!
Leejtettem a telefonom, és pókhálósra repedt a kijelzője. A telefon működik, csak az érintést nem érzékeli.
Tud valaki ilyen esetre valamit mondani nekem?
Hol érdemes cseréltetni a kijelzőjét? Mind ár, mind megbízhatóság szempontjából.2 év garancia időn belül vagyok egyébként, a mikrofon melletti repedés, és a kijelző sárgulás is meg van. Gondolom ha bevinném a T-Mobilehoz, és leadnám, garis cserére a sárgulás vagy burkolat repedés miatt, röhögve küldenének el....
Köszönöm előre is!
-
Gábor-KJ
őstag
-
Pistakiss
őstag
-
futo001
senior tag
Úgy tűnik, a Dual SIM verzióra megjelent az M.
LinkMár csorog is lefele.
-
-
Polazotti
csendes tag
Aki hasznal 6.0-at, telefon milyen lett? Multitasking? Kamera?
-
Tibor7878
tag
Halihó! Alul az előlapi érintőgombokat szeretném valahogy kisebbre vanni gyári 6.0-án. Lehetséges valahogy? Ez az egy szúrja a szemem. Köszönöm!
-
Yondaime 四代目
tag
válasz
János Bán #32326 üzenetére
napokban volt nálam is egy "rootolhatatlan" telenoros G3 készülék,de egy orosz oldalon olvastam , hogy lehet megoldani ezt a problémát.
Nálam bevált bár picit macerás,lehet nálad is ok lesz.Downgrade-eld 4.4.2re--> miután siker ---> ota 5.0/5.1re ---> One cliks script root és ok!
-
János Bán
újonc
válasz
Yondaime 四代目 #32254 üzenetére
Estéken keresztül küzdve mondhatom, hogy sem egyik XDA-s, sem a a newest methos, sem az iRoot, sem a Kingo, sem ezek újra és újra próbálása, - mindig betartva az utasításokat, lépéseket - nem vezetett eredményre a V21a Telenoros téglánál...
Lassan kezdek teljesen belefáradni, és egyszer véletlenül leejtem és arrébrúgom egy pár méterrel.Persze lehet, hogy az első próbálkozásoknál b...tam el valamit és az "benne maradt"...
-
laci1892
őstag
amúgy a kijelző színbeálításait azt hol találom? :\ a fehér szín inkább zőld :S inkább zőld.
-
laci1892
őstag
köszönöm szépen mindenkinek a választ. segítséget.
-
laci1892
őstag
sziasztok.
Elnézést kérek abszolute, amatőr kérdés.KDZ(?)-el hogyan tudom pontosan frissíteni a software-t? :S
illetve OTA ( független készülék ) frissítés mikor kéne ki jönnie? pc suit, és a telefon semmit nem talál :\
-
Pistakiss
őstag
Sziasztok!
Ma nagy öröm ért! 2 hete bevittem a készülékemet a helyi Vodához, mert állandóan újra indult. Ezt már egyszer eljátszotta, de akkor azt mondták, hogy akkumulátor probléma és visszaküldték. Vettem bele új akkut, 8000 Ft-ért, kb 3 hónapig ment gond nélkül, majd elkezdte újra a játékot. bevittem, hogy mi van most? elküldték a szervizbe, akku és fedél nélkül. Ma visszakaptam, kicserélték, új IMEI számot kapott. Hozzátenném az alján, a szokásos helyen, meg volt repedve a káva, tehát ezen is látszik, hogy új lett a készülék.
Nagyon örülök az eljárásnak! Bravo VODA, bravo LG! -
DokiBaxxi
őstag
A mai nappal elhagyom a topikot, egyel feljebb váltottam. Ezúton is szeretném megköszönni a sok segítséget, amit kaptam tőletek, hogy tökéletes legyen a G3-am
-
Polazotti
csendes tag
válasz
János Bán #32252 üzenetére
No, sikerult? Nekem a dp root-tal nem jott ossze, aztan olvastam, hogy a legutolso v21a-hoz ez a v3-as kell. De ez se rootolta elsore, csak masodikra. Elsonel leallt ott, mikor downloadba van a telefon. Masodiknal mar vegig ment es jo lett... pedig ugyan ugy csinaltam mindent, mint elsore. Mindenesetre nekem csak a adblock-hoz kellett a root.
-
pit450
aktív tag
Sziasztok! Aki már be vitte az LG központi szervizbe a telot mert el dobálja a térerőt annak mit cseréltek? Utánna jó lett?
-
-FreaK-
veterán
válasz
DJ. Ru$y #32301 üzenetére
Persze-persze, mehet nyugodtan! Egy-két apróságot akartam még hozzá írni, pl. kamera mod. de az utólag is megoldható. Azt még nem beszéltük meg (azt hiszem), hogy akkor linkelve legyenek bizonyos pontok, vagy teljesen, de rád bízom, ahogy jónak látod.
A leírásokkal volt valakinek gondja mostanában, hogy nem úgy működik valami, ahogy leírtam? Ezt az új, Dj.Ru$y által linkelt változatokra értem. (Korábban volt rá példa, hogy ami az egyik embernél egy adott módon működött, az egy másiknál máshogy)
-
Yondaime 四代目
tag
válasz
biznisz-elek #32304 üzenetére
-
biznisz-elek
tag
válasz
SkyLine3000 #32303 üzenetére
értem.akkor igazából letöltöm a legfrissebb drivereket,egy flash tools-t,és a 6-os firmwaret,és konkrétan rátolom a meglévő 5.0 globálra? ennyi lenne?
-
SkyLine3000
addikt
válasz
biznisz-elek #32302 üzenetére
Akkor szükséges a root, ha egy általad használt app, vagy egyéb igényli. Ha nem használsz ilyeneket, akkor nem lényeg a root.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest