- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
extasymajom
aktív tag
Eddig minden alkatrészt ebayről rendeltem és persze volt, hogy becsúszott egykét hibás is. Az összes ilyen esetben az eladók szó nélkül cserélték az alkarészeket.
Csak egy sztori: Vettem egy kijelzőt ebayről, berakom szar, csikos a kép, szólok az ez eladónak, hogy mi van. Megeggyeztünk, küld másikat. megjön, berakom, megint szar a kép. Na itt már nagyon nem stimmelt valami. Pláne azért mert egy sony kijelzőt is rendeltem tőle és az tökéletes volt. Volt otthon egy másik g2 telefonom ami tökéletes volt. Gyorsan szétszedtem és beleraktam a kijelzőket és láss csodát mindkettő jó volt. Kiderült, hogy a flex kábel volt a hibás. Az már más kérdés hogy a cserére küldött kijelző nem jól érzékelt.
#balazs1022 Na erre én is kiváncsi vagyok. Biztos az Apple kémei csempészték oda.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szemüveges topik
- Diablo IV
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Külső táp nélküli Asus GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓ!
- ETOE Whale Pro LED projektor
- Dell Latitude 5440 Intel i7-1365U vPro 16GB RAM 512GB SSD 14" FHD Gar.: 2027.03.21
- Logitech Harmony Companion (hub+távirányító) rendszer
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest