Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Dell notebook topic
- Androidos fejegységek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autóhifi
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TuruCsigusz
csendes tag
Hali!
Az RTL Silverlight-ot használ, azt nem viszi (azt hiszem böngészőből a flash-t sem).
MTVA Videótár App van, de nekem még semmit nem sikerült onnan megnéznem. Többnyire annyit csinál, hogy kilistázza a videókat és ha rákattintok valamire, akkor szétfagy.YouTube app szintén van, az működik is, de ergonómiailag egy rémálom, úgyhogy én nem használom. Mazochistáknak jó lehet esetleg
-
TuruCsigusz
csendes tag
A TrueMotion és a mozifilmek viszonya szerintem egy relatív dolog (tehát nem egyértelműen rossz).
Én pl. tök poénosnak találom, hogy nézem az új Batman filmet és egyszerre van az az érzésem, hogy egy nagyköltségvetésű mozifilmet nézek, és közben az is, hogy egy kézikamerás homevideót
Ez egy egészen új élmény a filmezésben. Valahogy olyan valóságközelibb lesz a dolog tőle.
Vannak rendezők is, akik ebben látják a jövőt: Pl
De nyilván tök jó, hogy ki is lehet kapcsolni, hogy ha valakinek nem tetszik, ne legyen ráerőszakolva.
-
TuruCsigusz
csendes tag
válasz
TuruCsigusz #511 üzenetére
Oké, én voltam balfék, ugyhogy a kérdés tárgytalan. Újrainicializáltam a settingsben, most már megy minden.
-
TuruCsigusz
csendes tag
válasz
Nofear19 #509 üzenetére
Sziasztok!
Azt hittem, hogy csak én voltam ilyen mákos, de ugyanezzel a céggel, ugyanígy jártam. A 640s-t kaptam 620s helyett.
Egy apró problémám van viszont. Van az a prémium menü, amiben az origo, index, youtube appok is vannak. Nálam az van hogy kattintás után írja szépen hogy töltés és nem történik semmi. Tapasztalt más is ilyet?
A 3D World meg a többi működik faszán.Az első indításkor csinált is egy szoftverfrissítést, nem tudom annak lehet-e köze hozzá.
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph LED háttérvilágítású, passzív 3D-s, LCD okostelevíziót teszteltünk, de ezúttal a kedvezőbb árkategóriából.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Dell notebook topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Farming Simulator 25
- Minden ami hőszivattyú
- Vírusirtó topic
- FOTÓS beárazás
- Androidos fejegységek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest