Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Magyar árat kapott a Honor MagicPad 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
Új hozzászólás Aktív témák
-
KFORboy
senior tag
Megforgattam őket mint mókus a mogyorót... de egyfelől teljesen más kategóriában játszok és dolgozok fotós eszközökkel, másfelől hobbista szinten bármelyik Pentax váz indokoltabb és rentábilisebb/kenterbeveri kortársban is ezen 4/3 vázakat... és még a méretük is azonos.
Az előző hozzászólónak meg, hogy mégis fogyott/vették; hát nem volt az a szám olya hű de húha... másfelől birkák mindig is voltak, vannak és lesznek is.
Megértem én ezt az újra kix@rt spanyolviaszt is, hogy merőleges fénybeesésű objektívek amik lényegesen nagyobbak emiatt, de a rajzolat jobb, másfelől az a kevés plusz el is veszett a szenzoron és már vissza is értünk oda, hogy van egy elterjedtebb bajonettel rendelkező remek hobbista rendszer, mint a Pentax és akármelyik APS-C szenzor és csillió objektívvel ugyan azt adja... akár olcsóbban is.
Plusz vannak és leszenk is rá objektívek a kitobi tartományon kívülPersze a m43 tulajok a mai napig megmondják hogy nincs képminőségbeli különbség e-közt meg APS-C -vel képelés közt... mert foggal körömmel ragaszkodnak ahhoz amire költötték a pénzük, a valóságban viszont jól látható az alkalmazott területek és felhasználói kör/létszám terén ez a dolog, hogy nemigaz :")
[ Szerkesztve ]
Cartman: -Tyű || Butters: - Dupla TYŰ !
Új hozzászólás Aktív témák
- Fogyjunk le!
- AliExpress tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés