- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGaIn
senior tag
nV driver error jöhetnek az AMD-sek csámcsogni... Popcorn bekészítve
"DOS addresses only 1 Megabyte of RAM because we cannot imagine any applications needing more." Microsoft in 1980 "We can" -said Google, than they made Chrome. What happend next is history.
-
Spirit
őstag
Összeférceltek a BF1 startjára valami veszélyes bughalmazt, ami WHQL minősítést kapott? Aztán lecserélték két napra rá a már tökéletes, minden igényt kielégítő driverre, ami megoldja a másodpercenként többször előforduló 50-100ms-es frametime-okat. Ja, nem.
-
debrecenikri
tag
És a 800- as széria hol marad? Vagy akkor mi van gépen ugyanezzel a verziószámmal?
Fast ring nélkül nem élet az élet...
-
Peak
addikt
1-2 napja (mióta frissitettem a .57esre) a wow töltőképernyőin kockásodás van, villódzó blokkok, ilyesmi... előtte ilyet még soha nem láttam.
este tuti ami tuti cserélem a drivert.Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
Lacok
őstag
Még a legjobbak is hibáznak.
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
kengyel
nagyúr
Egy gyors csere, és már kész is.
kengyel
-
Locutus
veterán
A dolog egyszerű, a pénteki driverből kifelejtették az 1050/1050ti supportot (legalábbis a nevét az iniből).
Ezért váltották le ilyen gyorsan, mert holnap már launch van.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Male
nagyúr
A WHQL ismét bizonyította mennyit ér
-
Locutus
veterán
Eleve az érdekes kérdés, hogy egy vga driver miként tud beleszólni a startmenü rendezhetőségébe?
FLATRONW: Vagy kilőni a shellexperiencehost-ot a task managerben. Magától beindítja újra, és minden jó. Én is sokáig szívtam startmenü gondokkal win10 alatt, de szerencsére az anniversary update óta nincs ilyesmim.
[ Szerkesztve ]
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Solten
őstag
A vacak programjuk mé' nem jelzi...??
Saor Alba
-
scdlsc
aktív tag
Többek között az ilyenek miatt szoktam le az azonnali frissítésekről.
Köszönöm mindenkinek a tesztelést! -
kromatika
veterán
Köszi Már töltöm is.
-
pokers
senior tag
Én meg azt hittem a Win fosta össze magát, mikor "lefagytak" a csempék. Már újrarakást vizionáltam, de így megúsztam
-
őstag
-
addikt
válasz Németh Péter #25 üzenetére
Az lehet, de én ugye drivert már ezer éve kizárólag csak így telepítek, nincs is soha gondom, leszámítva ezt a mostanit
:"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
scyllafren
senior tag
375.63 Nvidia driver oldalon: "Page not found"... Ez is hibas?
-
Derivel
tag
Lehet, hogy ez valami kártyaspecifikus dolog, de nálam két gépen sem hozta ezt a hibát a .57-es driver (GTX 1070 és GT 720M). Nem is ajánlotta fel az Experience az új drivert, de úgy látszik, nálam nincs is szükség rá.
-
Dr. Akula
félisten
Zsír!
-
jozdavab
tag
GTX 750 hirtelen kockásodást produkált játékok alatt.
Már kezdtem keresni a garipapírt (meg izzítani a sütőt) , hátha döglődne szegény de akkor ez is okozhatta? Látom másoknak is előjött.Vulpes pilum mutat, non mores.
-
Male
nagyúr
válasz Jim Tonic #36 üzenetére
Nem csúszik semmi a helyére, tehát simán lehet (igazából az a kérdés, ha a helyére akar valamit tolni, akkor mi történik). Nekem pontosan ezt csinálja a tálca ikonokkal... aztán némelyik "visszajön" ha épp olyan kedve van (ugyan így az egér sem változik át, de nem is csúszik össze). A Win10 frissítési csomag óta csinálja, új driver meg gondolom már nem lesz ehhez az Intel integrált VGA-hoz, tehát így jártam.
[ Szerkesztve ]
-
scyllafren
senior tag
Experience mar latja az uj drivert.
-
Tuttu
csendes tag
Jé tényleg. A win10-ben is van start menü nagyon régóta nem használom totalcommanderben intézekindent.
-
Razi
tag
Üdvözlök mindenkit!
Nálam ez a driver update megoldott egy csomó hibát. Többek közt eredeti win10-em alatt a posta, azaz a beépített mail funkció teljesen elszált a hibás nv driver miatt, most kifogástalanul működik. Játékok alatt villodzó textúrákkal is találkoztam, most az sincs. Szóval valamit nagyon eldurrantott az nvidia de most látszólag mindent helyreraktak.
-
Lotus_Omega
tag
Nálam az új driverrel konkrétan eltűnik az egész start menü
//Z390 AORUS MASTER//9900k@4.8//2x16GB BALLISTIX@3.5//RTX 4070TI//
-
Peak
addikt
Jelentem megszűnt a kockásodás wow töltőkép alatt, minden tökéletesen működik!
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest