Új hozzászólás Aktív témák
-
PH 5.5
aktív tag
Megpróbáltam feltenni egy natur xp pro-ra, nem jött össze. Azt mondta, hogy legalább sp1 kell neki. Jó, akkor fogtam egy másik xp-t integrált sp2-vel, semmi további frissítés nem volt rajta, arra már símán felment. Utána még kísérletképpen rádobtam egy hunmui-t, az is tökéletesen összejött. Mindezek után még lehúzott magának néhány biztonsági frissítést, azóta is szépen megy. Egyelőre még csak virtuális gépen próbálgatom, így sajnos nem igazán lehet képet alkotni az állítólagos sebességnövekedésről, de például az everest gyorsabban elindul rajta, mint az éles rendszeremen. Ami egy kicsit meglepett: nem tartalmazza a 7-es IE-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest