- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amazon Kindle
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Állvány topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbs
addikt
A fullos fehér-fekete anyga minőségibb benyomást kelt, mint a színes tetejűeké. Meglepő módon a rózsaszínű a szebb a színesek közül, aztán a zöld és legvégül a kék... Ember ácsingózik a kék után, elviszem neki, meglátja nálam a rózsaszínűt: neki inkább az kellene...
Geeknek fekete vagy fehér (inkább fehér), csak júzernek meg amelyik tetszik.
-
tbs
addikt
Nálam mióta van, bátrabban kószálok az ügyfeleim között a városban, mert bazi sok wifi hotspot van, és ha szól vki, ready vagyok a problémaelhárításra. Azonnal. Az Eee elfér a kabátjaim zsebeiben... (A nagyobb nem fog.
)
Lányom játszik rajta otthon: tuxracer, meg burgonyafej.
-
tbs
addikt
válasz
foregister #76 üzenetére
Ezt a gari-nem-vesztős dumát ne híreszteld. Elég furák az Asus márkaszervizekben. A magyarba pl. meg se próbáld a beteg eee-t elvinni...
-
tbs
addikt
630MHz az a 900, csak megjegyzem.
A winXP pedig tényleg teljesen normálisan használható az eszközön. Próbáltam, láttam.
Egy kérdésem van csupán: ha a winxp oem hivatalosan nem lesz kapható 2008.06.30 után, akkor most mivaaan..? MS megint csúsztatja a kivezetés időpontját..? Örülnék.
Ja, winxp embedded: az is faszán megy rajta.
A fanyalgóknak: 0db drivert kell vadászni a winhez. Minden rajta van a dvd-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest