Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• John Fowler

tag

válasz moonman #264 üzenetére

Pont ez a lényeg. Akinek a gép valóban szól annak jó eséllyel semmit sem kell pluszban felrakni. Ergo a linux is tökéletesen megfelel.

Aki pedig XP-t akar az meg pont azért akarja, mert ezen a gépen akar torrentezni, msn-live-ozni, NFS3-azni, Heroes-olni, FTP-zni, fotosoppolni, filmet nézni -némelyek mint láthatod filmet vágni is...- meg még a jóisten tudja mi mindent.

Az egységsugarú júzer meg az összes telepitőben automatice felajánlott toolbar-searchbar-mittudoménmilyenbárt fel fogja rakni, -nem beszélve a sok automatikus frissitésről- aztán csak néz hogy mi eszi le a nem túl izmos gépet.

A virus/trojan pedig jön magától, nem kell hozzá nagy aktivitás.

Sajnos az általad irt "téves elképzelés" pedig maga a valóság. Sad but true.
    Talán az Vista stabil? Gyors? (cöcc) Talán biztonságos. Háromból egy.

Az meg engem nem vigasztal, hogy pl a WM6 már egész jó, amikor a hihetetlenül gagyi Fujitsu Pocketloox N560-omat -nem is értem miért ilyen noname-t vettem, de mondhatnám apám HP-jét is igaz az még nem WM-es- is megakasztja akár egyetlen progi is. Tudom, hülye vagyok hogy nem voltam képes várni a WM6 megjelenéséig...

Ha már itt tartunk bazira nem mindegy az sem hogy hogy fagy ki egy rendszer. Visz magával minden taszkot és csak a hard reset segit, vagy pl ki tudod lőni a rakoncátlankodó progit.

A WM meditációjára visszatérve: oké győztél, technikailag nem fagyott ki, de ki a tökömnek van kedve PERCEKET várni 2008-ban egy 624MHz-es procival felszerelt gépre??? Amikor a reakcióidőket milli- és nanosecundumban illik mérni, milyen nevetséges már perceket várni... ez az amiért az összes ms termék olyan amilyen. A hozzáállás miatt. Nem érzem hogy bárki is csak egy kicsit is elgondolkodott hogy mi az amit szeretnének, és hogy tényleg jó-e ez igy. Sajnálom.

Új hozzászólás Aktív témák