Új hozzászólás Aktív témák
-
Sondi1986
addikt
iszonyatosan megcsonkított kártya lesz a GTX650ti : [link]
-
MZperX75
addikt
válasz Silentfrog #59 üzenetére
Vakítás,inkább a kártya fogyasztásával és a teljesítményével foglalkozzanak.
(megérteném ha egy jó kis GTX660Ti-re variálhatnál két venti egy vent kihúz behúz),de ez a MSI (Power)GTX650-es karival? Ez már olyan, mint egy 7750-es kártya az meg még passzívban sem melegszik bakker.
Inkább erőltessék meg magukat egy csendes halk 1 szlotos kártyát készítsenek ,mint ezt a dupla variálható ventis "parasztvakítást"
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Silentfrog #57 üzenetére
De szerintem hatásos. Ilyet én még nem láttam VGA-n ,hogy opcionálisan ennyiféleképpen lehessen ventillátort rakosgatni.
-
Silentfrog
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #53 üzenetére
Nekem sok is! De a hivőknek?
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz Silentfrog #5 üzenetére
Nem elég?
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
maszi99
őstag
válasz atti_2010 #50 üzenetére
Tudod min agyalok most, megsúgom
670-et, vagy 680-as karit vegyek, és mindegyik esetben a javából.
Ergó totál nem izgat , hogy mennyi a teljesítménybeli különbsége összehasonlítva 2 mákszemnek, attól még mindig azt állítom, hogy szép csecsebecsék, ennyihttp://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
atti_2010
nagyúr
Mint minden nézőpont kérdése szerintem, most míg új cuccok drágák, de lesznek ezek hamar sokkal olcsóbbak is, ennyit az árról.
Ez működne ha teljesítményben jobbat nyújtana egy HD -7770-nel de ez most nem megy.!!! sőt meg sem közelíti.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
icon
senior tag
Én is imádom az állandó rugózást az ellentáborból... olyan, mint ha bemennék az ATi fórumok valamelyikébe, és azzal hozakodnék elő hogy a 7890 milyen gáz, mert bekapcsolt PhysX-el alig vánszorog a kártya PhysX-es játékban.
Mintha a körténél problémáznának, hogy nem tudja a citromot pótolni a teaízesítésben...
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=icon
-
maszi99
őstag
Be ne kapjon mán a daráló, annyira azért nem nyúltam bele má
Az első hozzászólásomba csak megjegyeztem, hogy jópofa aranyos karik.
Látom már így visszaolvasva a hozzászólásokat, hogy min rugóztok
Mint minden nézőpont kérdése szerintem, most míg új cuccok drágák, de lesznek ezek hamar sokkal olcsóbbak is, ennyit az árról.
Tudás pedig ismét csak nézőpont kérdése, amit viszont az előbb leírt ár dönt el mindig.
Na most a kettőt összevetve ugyanazt írtam le mint ti, mellesleg ez csak előétel amin nem rágódok, nagyon még a menü sem zavar, én inkább a desszerttel foglalkozok inkább.
Fél évet kihagytam itt, de remélem nem kell újra belemélyednemhttp://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
atti_2010
nagyúr
Nem is mondtam hogy mindenki milliomos, de éppen erről van szó hogy ennyi pénzért sokkal jobb teljesítményt kapsz és kit érdekel hogy 3-4 centivel hosszabb a kártya, az Nvidia takarékossági okokból nyirbálta így meg, de még így is drágán adnak keveset.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
maszi99
őstag
Aranyos kis zsebi VGA-k, jópofák nagyon
http://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
ufocsalad
tag
Jéééé ez olyan mint régen az FX5200
-
MZperX75
addikt
Talán egy szlotosban kihozhatták volna GTX650-et egy jó 7750-es kezdő árral,lehet operálni.
GTX460-as ismétlése lehetne. úgy hogy 23-25ezerért GTX650-est OC-t.
GTX660 40ezerért ,a GTX660Ti meg 70 ezer körül max nyitáskor,na akkor még az is elgondolkozik aki nem akar venni semmit.Itt nincs gond a teljesítménnyel sem ,csak az árral sajnos.
(mondjuk nekem apum van kell a fenének VGA kártya)
Furi nézni ,hogy egy HD4870-es teljesítményét még mindig nagyon drágán kapjuk meg
Én 2 éve vettem a 2. HD4870-em 28.000Ft -ért 2 év garral boltban.[ Szerkesztve ]
-
atti_2010
nagyúr
válasz #65675776 #37 üzenetére
Ja, de ennek mi értelme volt? Valószínű hogy az új játékokban még nagyobbat buknak, mint a most forgalomban levőknél.
[ Szerkesztve ]
-
-
icon
senior tag
válasz #65675776 #34 üzenetére
De nV topicban ne üsse már fel a fejét a fene nagy GCN imádat!
Aki olyan játékokkal akar játszani, az úgy is ATi-t fog választani... itt arról van szó, hogy elöntötte a 650 a piacot, elérhető, akinek ez elég, az mehet a boltba, ha ez neki a szíve vágya...
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=icon
-
hunace
tag
azért ilyenkor örülök hogy bevezették az Rohs szabványt , legalább nem mérkezik a környezetet ólommal ezek a vackok
-
hemaka
nagyúr
drága, de legalább gyenge
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
hunace
tag
erről nekem az a sztori jutott eszembe ami jónéhány évvel ezelőtt volt botrány amikor kiderült hogy a külfödről behozzánk M.o-ra a nagy szemétkazlakat és itt rakodják le
-
Sondi1986
addikt
válasz Silentfrog #27 üzenetére
Főleg hogy az új GTX650-eket nem lehet összekötni!!! Nincs rajtuk SLI csatlakozó!
-
Sondi1986
addikt
Vajon miért pakolnak rá 2GB-ramot, a sok tudatlan úgy is azt nézi hogy mennyi ram van rajta.
Na meg Geforce néven mindent el lehet adni.
Nem sokára még több tesz megjelenik róla. pl ipon is csinál róla egy tesztet, de tuti hogy náluk a 7750 fölött fog elhelyezkedni mert mostanság iszonyatosan reklámozzák az nvidiát + sok nvidia kártyát lehet nyerni náluk. -
atti_2010
nagyúr
Légy nyugodt sok fan megveszi így is, ezenfelül 10 eladóból 7 még azt a mesét fúja hogy a Giforce a legjobb ha bemész vásárolni.
-
Puma K
nagyúr
Ezeknek az "olcsóbb" 6xx-es kártyáknak a teljesítményét és az árát elnézve, olyan mintha az Nvidiának nem kéne a pénz.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
csaabz
őstag
Hiába a nagy felhozatal, bűn lassú lett a kártya. Még a saját szintjén is...
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
Tomix24
addikt
És ahogy jönnek úgy mennek is ha nem lesznek olcsóbbak mint 23K...
"Az alapmodellek ára 110 dollár" Az nálunk 110 EUR lesz? Mert úgy szokták.
Nem ám még felmerészkedik a 7770 árszintjére..26K egy HD7750 ami leveri mint vak a poharat:
[ Szerkesztve ]
-
Sondi1986
addikt
Nekem ebből a kártyákból az esik le hogy a 660-nak a sima verziója HD7850 ellen van a 1140MHz-en ketyegő OC top modelleik meg a HD7870 ellen!
A 650-nél a sima 1058MHz-en ketyegők HD7750 szintet hozzák, amik meg 1200Mhz-en azok meg szerintem elérhetik a 7770-es szintjét is de olyan tesztet még nem láttam, ez csak az én állításom.[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
Valahogy jogos az a hiányérzet amit sokan mondanak mostanában.
Ez a 650 és 660 közt és 7770 meg 6850 közt valahogy nincs sok átmenet hanem egy marha nagy rés. Pedig pont az lenne az igazi középkategória.
Mindegy várunk türelmesen hogy a 660(ti)-ak és 6850-ek legynek mégolcsóbbak.(#11) arcsi84:
Mondjuk tegnap volt aprós bazárokban 51-ért 6850 2GB. De még ez is nagy rés!
[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
-
arcsi84
aktív tag
Hát beékelődött a 7750 és a 7770 közé, de árban drágább, mint egy 7770. Valamint nem GCN felépítés így a compute shadingben alul marad. Ha esik az ára érdekes lehet.
Mindenesetre durva az a szakadék, ami egy ilyen kártya meg egy 660 Ti között van.
Nem teszik ez nekem a jövőre nézve.Jelenlegi tendencia, ha FULL HD alatt játszol, high/medium beállításon, akkor elég egy 25-35-s VGA, de FULL HD-ra magasabb szinre már rögtön egy 55k+, de inkább 60k+.
A kettő közötti 20-25k-ban nincsen semmi?
-
Physicist03
senior tag
Jönnek az NV kártyák rendesen
-
mghltm
addikt
Abu85 abc sorrendben torteno rendezest kerhetnenk?
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Egyslotos hűtéssel senki nem foglalkozik?
<< Heimdal >>
-
őstag
Galaxy órajele bejövős.
Gigabyte memóriaórajele tényleg 6000mhz,vagy az is csak elírás?
Szép karik,én inkább directCU-t vennék ezek közül.
Szerk: Akkor inkább Gigabyte.
[ Szerkesztve ]
-
Silentfrog
veterán
650 ből csak ennyi?
660 ből meg több oldal kellett,hogy leirják annyit adnak ki.
Szépek vagyunk! -
Wikoo
aktív tag
Galaxy órajele elég extreme. Gondolom elírás.
Békesség, boldogság! x)
-
-
banhammer
veterán
Szokásos iparosmunkák.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- TCL LCD és LED TV-k
- Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Projektor topic
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12G
- Eladó XFX Speedster MERC 319 AMD Radeon RX 6800 XT Core 2DB
- MSI GeForce RTX 2070 Armor 8GB
- ASUS GeForce RTX 4080 TUF GAMING (TUF-RTX4080-16G-GAMING) videokártya 16GB
- KERESEM / GIGABYTE AORUS RTX 3080 XTREME 10GB / GIGABYTE AORUS RTX 3090 XTREME / ORSZÁGOSAN