Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bambano
titán
jaja, a magenta szolgáltató is nagyon szívesen ad hitelt neked akár két évre is, csak közben hűségszerződjél több, mint húszezer forintos csomagra... ha kivonod az általuk elvárt előfizetési díjból azt, amire valóban szükséged lehet, plusz nem magentától veszed a cuccot, hanem az első bótban, ami eléd kerül, egy százassal jobban jársz. legalábbis amikor számolgattam egy fonepad2-t, kb. ezek a számok jöttek ki.
-
bambano
titán
"drágább szegmensbe tartozó modellekkel": amikor meglátom az asus fonepad2 árát, 270k, vagy hogy a 10.1-es wifis galaxytab 2 még mindig 90k, vagy a nagyobb acer iconia tabok árát, akkor bennem nem az merül fel, hogy miért nincs drágább tablet, hanem az, hogy mivel foglalkozott a kedves mama...
-
bambano
titán
válasz
Aprósólyom #107 üzenetére
az én 8 éves telefonom egy 6230i. meg van a tabletem, 1GHz-es procival, 1G rammal. Nekem nem úgy tűnik, hogy ugyanaz lenne a kettőn az élmény.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Túl sok az olcsó modell, melyek gyenge felhasználói élményt kínálnak, és a direkt tabletre optimalizált alkalmazások terén is bőven van még mit fejlődni.
- Half-Life 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- Samsung LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Politika
- Xbox Series X|S
- Háztartási gépek
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest