- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egérpad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Memóriakártya topic
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Stauffenberg
nagyúr
Az alkalmazások minőségét drasztikusan növelni lehetne, ha jutalmazás alapon működne a főoldal a Play-ben. Csak a tényleg kiváló alkalmazások kerülhetnének oda és nem a közönség által felszavazott böfögős-fingós baromságok. A Google-nek jó ha forgalmat csinál a minőségi, fizetős alkalmazásoknak, mert jutalékot kap és jó a fejlesztőnek is, mert pusztán azáltal kap magának előnyös megjelenési felületet, hogy minőségi alkalmazást produkált. Ami most megy... hát azt hagyjuk. De én nem venném el senki elől a lehetőséget, hogy fejlesszen és megosszon amíg az alkalmazása nem kártékony.
-
Remus389
veterán
szerintem sok ember jatekszernek tekint a tabletre
elolvasni rajta hétvégén a híreket, gyerek játszik vele, fotókat mutatni a rokonsagnak, film, youtube, ilyesmik
erre jó a 30 ezres kínai is, nem kell ezért megvenni a százezres ipad minit, aminek ráadásul a felbontása is gyengébb
nem mindenki vár el 10 órás uzemidot, meg hogy úgy működjön mint egy svájci óra
lefogadom ősszel jobb kínai droidok jönnek, az új nexus 7 után Full HD IPS panellel, kínai eredetű, talán cortex a15 alapú procikkal(javuló felhasználói élmény ), 4.3 androiddal
lesz új ipad mini retina kijelzővel az is jó lesz
a gond az lesz az Apple 100-110-et fog elkérni, a kínaiak 35-40-et
-
Xero
nagyúr
Azért megfordult már pár ilyen alsó házas csoda a kezemben. Azokra közel sem sarkosnak a párhuzamot. A 30e-ért vásárolható készülékek kb ezt tudják. Nincs mit ezen szépíteni.
A magasabb osztály nyilván már más tészta, de ott még jelen vannak az anyagproblémák (HTC ONE kell táblaként és meg is lenne oldva), valamint a SW háttér. Ott pedig csak oda kell csapnia a Google-nek és problem solved. Az a baj, hogy elkényeztették a fejlesztőket és a gyártókat is. Minden szir-szart átengedtek a rostán.
-
erdoke
titán
Számomra pedig ésszerűbb a hálózatra "pattintani", mert azt automatikusan látja a többi eszközöm is, nem kell hozzá a tableten bűvészkedni, nem kell a kártyát pakolgatni az eszközök között, nem kell fájlokat másolgatni, stb. Nyilván nekem is volt már néhány kártyaolvasós eszközöm, tehát van tapasztalatom mindkettővel, de ti próbáltatok már hálózatra "költözni"?
(#198) Kopi31415
"Mi a difi a tabletbe dugás és a mifibe dugás között? Miben jobb a te megoldásod? Miben egyszerűbb? Miben olcsóbb?"
Lásd fentebb. Rendszeresen váltanom kell az eszközök között (talán ez az a pont, ahol leginkább várok a fejlődésre), nem praktikus állandóan másolgatni a fájlokat."Helyi internetet x országba beutazva, ottani lakcím nélkül hogy szerzel?"
Ez egy erősen 20. századi kérdés. Van egy csokor SIM kártyám, amit lakcím nélkül vettem. Pl. az isztambuli reptéren kisétálsz az érkezésnél, odaballagsz a Turkcell standhoz, és veszel egy SIM kártyát + igény szerint 1-4 GB netet. Mellesleg olcsóbban, mint itthon..."miben problémásabb egy kártyán/sticken tárolt adatot egyik eszközből kivenni, másikba betenni, ha kell valami róla, mint vinni folyton magaddal a mifit, meg a pótakkut, s streamelni minden fele?"
Itt azért van némi félreértés, mert eredetileg sem azzal a szándékkal dobtam be a minit, hogy az a non plus ultra megoldás mindenre, csak adtam egy példát, hogy egyszerűen meg lehet vele oldani, amit mások tyúkbéllel csinálnak. Esetemben minden hosszabb útra összepakolom ugyanazt a mobil csomagot, mint más a tisztálkodási szereket, tehát ott van, adott a lehetőség. Volt már olyan, hogy kollégáim végig Communicator-oztak egy 2,5 órás autóutat, amíg én vezettem, de külföldi utakon is mindig használom.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Túl sok az olcsó modell, melyek gyenge felhasználói élményt kínálnak, és a direkt tabletre optimalizált alkalmazások terén is bőven van még mit fejlődni.
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest