- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
walko
tag
kíváncsi vagyok ő például mennyit kapott ezért a videóért...
Nem arról van szó, hogy ne lehetne belekötni a dolgokba. Egy csomó híja van még a teljes VR élménynek, senki sem mondta, hogy nincs. A jelenlegi technológia egyelőre főleg a szemünk és a fülünk által tudja "átverni" az agyunkat, de ez is gyerekcipőben jár még. A kijelzők felbontása nem elég magas, a screen door effect bár rengeteget javult a dk1 óta még mindig jelen van, a látószög is bőven lehetne nagyobb. A tracking lehetne még gyorsabb és pontosabb stb.
Ennek ellenére aki kipróbálja és van egy szikrányi érdeklődése a dolog iránt az általában pozitívan csalódik ezen hiányosságok ellenére is. Tehát nem hordozzák a hátsójukban a fejüket, egyszerűen annyira más élmény a korábbi megszokotthoz képest, hogy feledteti azokat a problémákat, amiket az általad linkelt videóban szerintem kissé túltolnak. De ez csak az én véleményem. Ja és nem kapok pénzt az Oculustól a kommentjeimért!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- Fotók, videók mobillal
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Robotporszívók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Bontatlan MacBook Pro M4 Max 16" 36GB/1TB/1 ÉV Apple Gar./
- Seasonic Focus GX 850 Gold tápegység (garis 2033-ig)
- Chieftec SMART SERIES GPS-500A8
- Apple iPhone 14 128GB Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple Watch Ultra 2 49mm LTE Megkímélt, Karcmentes, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest