Új hozzászólás Aktív témák
-
mekker
őstag
Annyira nem nagy a (hazai) kínálat, hogy napi szinten lehessen nézni. A torrentezés pedig ki lesz véreztetve szép lassan. De ez a saját véleményem. Nagyon sok kapcsolót át kell még állítani a lakosság fejében. Igaz, hosszú távon a nyugati (t)rend fog érvényesülni itthon is, amiről sokat nem tudok személy szerint. Néznek tévét még a nyugatiak?
-
mekker
őstag
válasz
lionhearted #96 üzenetére
Egyébként igen. Azzal, hogy on-demand lesz minden, kevesebbet fogunk tévé előtt ülni.
És persze nem is lesz minden szobában tévé, mint eddig volt szokás. Lesz maximum egy darab tévé a lakásban - ki-ki amilyet épp megengedhet magának.Egy sorozatot vagy YouTube-ot szerintem még egyszerűbb is kis képernyőn figyelemmel követni. Nagyon sokan ebbe nőnek bele.
Személy szerint egészen eddig vártam az olcsó oled korát (ami egyre közelebb van), de most már elgondolkodtam azon is, hogy kell-e egyáltalán tévé. A tévé uralja a nappalit, én pedig 30 éves koromig ki akarok törni ebből az elhatalmasodó digitális függőségből. Van egy projektor és egy fali konzolos monitor, tehát egy filmnézős est, vagy hasonló azért még kivitelezhető tévé nélkül is.
Ez egy trendi szemlélet manapság, ami szintén nem a tévék piacának kedvez. -
mekker
őstag
Szeretem a kínai kütyüket, viszont az alternatív kínai közgazdaságtan nem jön be. Bár... ez egy záruló piac. Nincs új technológia, így most az árverseny szakasz következik. Kína csak egy kicsit besegített. Emiatt ítéletet is nehéz hozni afelett, hogy most akkor vegyünk-e kínait vagy sem.
Szvsz Feketelaszlo közel állhat az igazsághoz. A kínai ipar még pár évig elcsámcsog a maradékon, aztán egy rétegtermékké válik az egész tévézés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A feltörekvő kínai cég eszméletlen eredményeket ért el, céljaik pedig világosak...
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Elfelejtettem a film címét
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest