- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Egérpad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
A fotózást elhiszem, voltam fotós asszisztens, és ismerem az őskövület igazolványképboltok meg retusmamák "műveit"... Meg a szakbarbár 350D-vel jpg-ben épületfotós melókat csináló alakokat... Akik között a megrendelő egyáltalán nem tud különbséget tenni. Videózással is foglalkozom, na ott meg aztán "esküvőre jólesz a Józsika DV kamerával" aztán szar se látszik a képből csak zajkupac
Úgyhogy favágás az előbbi kettő szerintem. Kipróbáltam nemjöttbe. Most IT, és egészen más terep. Egy nem egy szakma, hanem több száz ága van, szóval nagy ostobaság ha aztmondja rá az ember hogy én "értek az IT-hez"
Szerintem aki tényleg jó, az megtalálja könnyen a maga irányvonalát. Pl csak db tervezésből is meg lehet élni aki pró.
(Nem feltétlen BME diploma, de profizmus elkél) A prog/db/matematikai látásmód miatt sokan idegenkednek és el sem kezdik a pályát.
Szóval szigorúan írónikusan ki lehet jelenteni, hogy manapság mindenki ért hozzá. De valóságban "szerencsére" egyáltalán nem ez a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Sorozatok
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest