Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
A fotózást elhiszem, voltam fotós asszisztens, és ismerem az őskövület igazolványképboltok meg retusmamák "műveit"... Meg a szakbarbár 350D-vel jpg-ben épületfotós melókat csináló alakokat... Akik között a megrendelő egyáltalán nem tud különbséget tenni. Videózással is foglalkozom, na ott meg aztán "esküvőre jólesz a Józsika DV kamerával" aztán szar se látszik a képből csak zajkupac
Úgyhogy favágás az előbbi kettő szerintem. Kipróbáltam nemjöttbe. Most IT, és egészen más terep. Egy nem egy szakma, hanem több száz ága van, szóval nagy ostobaság ha aztmondja rá az ember hogy én "értek az IT-hez"
Szerintem aki tényleg jó, az megtalálja könnyen a maga irányvonalát. Pl csak db tervezésből is meg lehet élni aki pró.
(Nem feltétlen BME diploma, de profizmus elkél) A prog/db/matematikai látásmód miatt sokan idegenkednek és el sem kezdik a pályát.
Szóval szigorúan írónikusan ki lehet jelenteni, hogy manapság mindenki ért hozzá. De valóságban "szerencsére" egyáltalán nem ez a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest