- Milyen videókártyát?
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GumisPeter
senior tag
válasz
szab.tam #105 üzenetére
Megyek, reggelek, nekem ez nem munka.
Ha ezen spórolnak és ezt a pénzt további fejlesztésekre költik, hát hajrá!
A tapasztalatokból nyernek leginkább infókat, még a rosszakból is az eredményt szűrik le.
Kell ennél okosabb 5let?
Az Asus vezetői is az ilyen "sporolásokból" nyernek, hát őszintén, nem ez lenne a dolga egy marketingesnek, hogy a lehető legkevesebb kiadással érjen el nagy megtakarítást???Amellett ez nem kötelező, akit nem érdekel elolvasta és ennyi.
DE:
és itt idézlek:
"amikor egy topicban kitartok valamilyen véleményem melett, de 100-an mondanak ellent, akkor egy idő után el kezdek vakaródzni, hogy miért is van ez?"Talán mert ilyenek vagyunk?
Megkeseredett nép a magyar, hajlamos mindenben a rosszat keresni.Én ennek a lehetőségnek örülök, és ha esetleg ott leszek a központban, mindenképp említést teszek az itt felvetődött problémákról is, ki tudja, hátha épp ezt nem olvasták...
-
szab.tam
nagyúr
válasz
szab.tam #105 üzenetére
most jutott eszembe:
ugyanaz a történet, mint kb. jó fél éve az egyik mobilszolgáltató nevetséges díjazásért amatőr reklámfilmeket csináltatott, és küldetett be az emberekkel.
mondom még 1x: a multi szemszögéből ez hibátlan. tökéletes, költséghatékony, újszerű, mozgósító.
csak nekem akkor sem tetszik, mert ki vagyok használva....
tzsolesz:
szerintem a véleményem teljesen témabavágó. a hír az asus nyereményre csábító versenyéről szól. én nem hardvert kritizálok, hanem magát a reklámeljárást. leírom a negatív véleményem. ez nem tudom, mitől flame...
és sokkal témábavágóbb, mint a konkrét hardverkritizálás, hgoy kinek, és hány lapja romlott el, mert azt pont oda kéne elküldeni, amiről a hír szól....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Versenyre csábít az Asus értékes nyeremények mellett.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest