Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
Nem bejövős, nagyon nem.
Egyszerűen túl unalmas, a betűtípus nem működik, ezek a sima négyzetek is elég nagy nullák. Valami méretbeli játékot, vagy valamiféle torzítást igazán belevihettek volna. Ez a színesség sem jön be különösebben, monokróm verzióban sokkal tűrhetőbb lenne. Unalmas, GAGYI.
A win8 logó ezerszer jobb, szégyen az után ez. De őszintén szólva nem is értem ezt a hirtelen váltást, én megvártam volna hogy beinduljon a Modern UI szekere, ha a win8-ból "2nd Vista" lesz és ez rárakja az egész design nyelvezetre is a bélyegét, akkor jót szivolázik az MS, csinálhatnak megint új arculatot.
A régi logó szvsz nyugodtan maradhatott volna, nem volt gáz és arra rögtön mindenki messziről rávágta micsoda, az egyedi betűtípusnak köszönhetően, ráadásul egyéb céglogók közt sem mutatott rosszul. Ez a mostani más cégek mellett egyszerűen el fog veszni a jellegtelenségével, hiába színes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 2,5 gigabittel hasítanak a belépőszinten az új Asustor NAS-ok
- OTP Bank topic
- Kuponkunyeráló
- OLED TV topic
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 15 PRO 256GB kék titán gyönyörű KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 94%! Fulldoboz!
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest