- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asztrofotózás
Új hozzászólás Aktív témák
-
e=mc²
őstag
válasz
Pikkolo^^ #22 üzenetére
Az lehet, de egy rendszeresen Magyarorszagra jaro vagy atutazo ceg/sofor tudja, hogy a hataron meg tudja venni. Igy nem fogja a magyar utdij oldalat bongeszni. Tovabba ha angolul keres valaki a Hungarian road toll es tarsai kifejezesre, akkor nem a HU-GO lesz az elso talalat, hanem egy olyan oldal, ahol nincs fenn ez a hir.
A bankok es kartyatarsasagok ejszaka bizony le szoktak allitani a rendszereiket, ha olyan karbantartas van. VISA, MasterCard, First Data, GBC. Ekkor nincs kartyaval torteo fizetes sem, ATM-sem.
-
Pikkolo^^
addikt
Olvastam amit írtál, értelmeztem is, de te nem foglalkoztál azzal amit én írtam, hogy minimális lesz akit érint. Nem 23:00-4:00 óra között találják ki az szállíttatók/szállítmányozók, hogy jajj, most kéne felvenni az árut. A fuvarokat előző napon szokták megszervezni.
LaciCRM, a honlapjukon fentvan múlthét péntek óta.
-
törölt tag
válasz
Pikkolo^^ #15 üzenetére
Ez részben igaz is ! Mivel ez kamionstop időszakban történik, elég kevés járműnek kell ezzel foglalkoznia. 7.5t alattiaknak, és azoknak akik valamiért mennek. hűtős, élőállat vagy akármi. Biztosan lesz akit érint, de szerintem minimális.
Viszont én itt olvasom ezt véletlenül, máshol nem is hallottam róla ( éppen szabadságon lévő sofőr vagyok) Szerintem előfordul majd olyan kis vállalkozó vagy esetleg b.fasz sofőr aki beleszalad majd -
válasz
Pikkolo^^ #13 üzenetére
"CIB esetén belépni sem lehet a bankba, máshol utalni, számlatörténetet lekérdezni nem lehet."
Vagyis egy viszonylag szuk, tipikusan nem feltetlenul idokritikus tevekenyseget nem lehet elvegezni (a karbantartasok ejszaka szoktak lenni, akkor pl. az utalasok egyebkent se mennek el) - a hu-go-nal meg a rendszer gyakorlatilag egyetlen funkcioja, a dijfizetes all le.
-
Seirus
tag
Szerintem ez a cím kicsit hatásvadász, mert azt sugallta végleg.
Kérem ne süllyedjünk az index (meg utóbbi időben hvg) szintjére, ennél nívósabb oldal ez. -
enginev3.0
félisten
Örüljünk, hogy ilyenünk is van, ha nem lenne meg az lenne a baj
oh wait...
-
ztoldy
senior tag
Miért nem tiltják meg a forgalmat azokon az útszakaszokon? Betonterelővel lezárni az utat aztán ha kész az update, akkor felszedik és mehet mindenki a dolgára.
-
leeate
senior tag
Semmi probléma, csak vásárolni kell egy szabad szoftver adatbáziskezelőt milliárdokért, azzal egyszerűbb lesz
-
törölt tag
Hogy tudnak ekkora balfaszok lenni még mindig hugo témában? Rendszert leállítani karbantartásra? Óvodásokkal terveztették meg? Bölcsődések üzemeltetik?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 (11.Generáció)
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1255U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- Nintendo Switch 2
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest