Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
Fasza lesz ez !
Az animálásba bele tudok kötni, meg a fénykard mozgásába is.
A többi okes.Hangulat, megjelenés SW feeling adja.
Remélem a sztori is ott lesz. De jó csapat munkálkodik rajta, bizakodó vagyok.
Csak ne lehessen pár óra alatt ledarálni.Számomra hiánypótló!
A fanyalgók meg nem veszik meg...na bumm
Voltak...lesznek.
Szerencse hogy nem egy kaptafára csináltak mindenkit. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bolondember #20 üzenetére
Most mondjam azt, hogy már ott sem csipáztam?
(Btw nem emlékeztem rá, valóban, köszi, hogy felhoztad)
-
bolondember
MODERÁTOR
Mi a bajod Grace "New Colossus" Walkerrel?
Rövid hajjal már meg sem ismered?! -
-
kola99
tag
Szóval ami a legnagyobb bűne a Trailernek , miszerint : ahol ti éltek , /falu,város,kocsma/ mindenhol csak a 18 éves szőke nagy mellű hosszú combú Palvin Barbi arcú divatmodellek jönnek mennek , srek keverék nők sehol ...és ezt várjátok el a játéktól ...értem én
-
laceszgamer
addikt
Amolyan 60-80% közötti kategóriába talán jó lesz.
-
batman91
őstag
Nekem tetszik, egy próbát megér szerintem. Aztán majd meglátjuk. A Force Unleashed borzalomnál csak jobb lehet. De persze a Jedi Outcast közelébe sem fog érni. A mai napig azt tartom a legjobb Star Wars játéknak.
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Majd jövő tavasszal beszerzem az induló ár feléért. De amennyire szeretem a Star Wars univerzumot, ez valahogy nem érdekel. Lehet újrajátszom addig a Republic Commandót vagy a Force Unleashedet
-
Montanaxy
aktív tag
Respawn nézze már meg egy Resi 2 remaster vagy MGSV karaktereit. Na az animáció ez nem. Én félek a többi része is ezt a szintet hozza...Blehhh
-
válasz
hombre[EU] #8 üzenetére
Énnek ellenére tuti hatvan euro lesz meg day one patch.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Plazmacucci #4 üzenetére
Már az elejétōl mondom,hogy ez egy hurry-up projekt,tavalyi e3-ra még egy trailert sem tudtak összedobni...és ahhoz képest egész jó bár tartalom szerintem csak tizenpár óra lesz. Ennek még min fél/1 év kellett volna a csiszolgatásra...
-
marcarc
senior tag
....majd egy 5-10 euróért jó lesz egynek.
-
Bennyboy
őstag
Nekem teljesen úgy tűnik, h ez is csak a fanoknak meg a 12 éveseknek készült. Ezt már mind láttuk csak rosszabb grafikával. Sajnos manapság már ez bőven elég és biztos vagyok benne, h ez is nagy siker lesz. Elkurvult a játék ipar de nagyon.
-
GodGamer5
addikt
válasz
Plazmacucci #4 üzenetére
A fénykard fizikája továbbra is szarabb mint a Jedi Knight 2-ben. A többi rendben van.
-
-
ribizly
veterán
Azért ezt a "Látványos" kifejezést kicsit betámadnám, mert azokkal az arcokkal gyekeket lehetne ijesztgetni.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Ahogy a Respawn Entertainment ígérte korábban, befutott a készülő játékhoz egy friss trailer.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest