- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kompakt vízhűtés
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz CyberPunk666 #31 üzenetére
Nem mondtam, hogy nincs különbség, például a Macbook és az Acer is ugyanazon a gyártósoron készül, csak azt, hogy a Vaio ár/érték arányban rossz, a névért fizetsz, nem a minőségért.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
premete
veterán
válasz CyberPunk666 #28 üzenetére
Nekem ne akarj segíteni notebook ügyekben, saját laptopom van 23 éve, plusz cégnél pár ezerrel találkozok.
-
premete
veterán
válasz CyberPunk666 #23 üzenetére
Van bizony, a Sony egy marketingmárka, akik a legolcsóbb helyeken legyártatják a cuccokat, és aranyárban eladják a fanoknak, vagy olyanoknak, akik azt hiszik, hogy a Vaio annyira jó (magamat is beleértve, vettem én is egy Vaiot félmillióért, és kevesebbet bírt, mint az utána vett Asus 350 ezerért).
-
törölt tag
válasz CyberPunk666 #4 üzenetére
Miről beszélsz?
Mi a gond az Asus hűtésével?
Hűtőpad van alatta, de nélküle sem melegszik, 1 év után is flottul megy, most küldöm majd porolásra.
Az égadta világon semmi extrát nem ad a Sony, ismerősömnek van, több a probléma vele, mint az ember azt várná egy ekkora márkától.
Szerencse, hogy a továbbiakban a Sony nem adja nevét ehhez.
Ezek nem Macbook-ok, de itt is vannak ám jelentősen túlárazott noteszek. -
premete
veterán
válasz CyberPunk666 #7 üzenetére
Mivel a Sonyt is az Asus gyártotta (jobb esetben, rosszabb esetben a Quanta), nem hiszem, hogy nagy különbség lenne köztük, csak a "márkát" kell megfizetni.
-
scream
veterán
Jah legendásan halk, idáig még mondjuk oké, de hogy jó, nálam pl 2x kellett szervizeltetni, mert megdöglött a "jó" hűtésben a VGA. Pedig nem játékra használtam és nem belépő szériás noti volt.
[ Szerkesztve ]
-
QwErTy42
addikt
Volt szerencsém megfogdosni több alkalommal is és találkoztam olyan géppel, amit egy nap után hozott vissza az adott áruházba a gazdája, mert annyira forrófejű volt a gép.
Az említett példánál értelemszerűen Windows-os gépet hasonlítottam a többiekhez. A szomorú az, hogy a Dell sem az olcsóságáról híres és mégis olcsóbb a Sonynál és a 3 év gari is belefér a keretbe ( a Dellnek elég jó a garanciális ügyintézése...).
...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
QwErTy42
addikt
válasz CyberPunk666 #4 üzenetére
Pont a képen látott két gépnek illetve az elődeinek volt kritikán aluli a hűtése. A zsanér túlnyúlt és nyitott állásban pont eltakarta a hátsó szellőzőnyílásokat.
Sajnos a Sony egy dekával sem gyárt jobb gépeket, mint mondjuk egy Asus, Acer, HP, Lenovo vagy Dell. A felár persze megvan... A komolyabb, drágább gépeiknél megértem, mert oda azért adtak szoftveres körítést de pl 140-ért pentiumos gépet árulni, mikor a többi gyártó i3-t ad, az elég pofátlan lehúzás......oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- M2 MacBook Air 15" Apple garancia 25.05.10., 10 akkuciklus
- Használt HP laptop eladó
- Alkalmi vétel:Lenovo IdeaPad3-QuadCore Ryzen3-15.6"FHD-8GB DDR4-128G SSD-Magyar-3 órás-Mesés ár-gari
- lenovo T430 eredeti akkumulátor
- LENOVO IDEAPAD 720 15 - i5-8250U, 15.6FULL HD, 1000 GB HDD +256 GB SSD, 8GB RAM, Radeon RX 550M 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest